Το καλύτερο ντιπ γιαουρτιού για να συνοδεύσετε το κατσικάκι σας
Δροσερό, γευστικό, αρωματικό και, προπάντων, πανεύκολο ντιπ γιαουτιού που θα απογειώσει το πασχαλινό σας τραπέζι!

ΜΕΡΙΔΕΣ4
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ5 λεπτά
Υλικά
- 1/2 φλ. γιαούρτι στραγγιστό με χαμηλά λιπαρά
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- λίγο ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.σ. ξύδι
- 1/2 σκελ. μικρή σκόρδο πολτοποιημένη
- Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι για το σερβίρισμα
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- Λίγο μπούκοβο (προαιρετικό)
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Βάζουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το ξύσμα, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Βήμα 2ο
Ελέγχουμε το αλάτι και το πιπέρι κι αν χρειάζεται προσθέτουμε επιπλέον, το ίδιο και με το λεμόνι.
Βήμα 3ο
Προσθέτουμε μπούκοβο και φρέσκο κρεμμυδάκι για το σερβίρισμα.