Για τα υγρά υλικά
- 100 gr βούτυρο
- 200 gr γάλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 gr ζάχαρη
- 1 αυγό μεγάλο
- 1 κρόκο αυγού (κρατήστε το ασπράδι για το άλειμμα)
Για τα στερεά υλικά
- 300 gr αλεύρι γ.ο.χ (χωρίς γλουτένη)
- 1 φακελάκι μαγιά
- 1/3 κ.γ. μαστίχα
- 1/2 κ.γ. μαχλέπι
- 1 πορτοκάλι ακέρωτο (το ξύσμα του)
Για το τελείωμα
- 50 gr έξτρα λιωμένο βούτυρο για το ζύμωμα
Ανακαλύψτε τη συνταγή στο argiro.gr