Για τα υγρά υλικά

  • 100 gr βούτυρο
  • 200 gr γάλα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 100 gr ζάχαρη
  • 1 αυγό μεγάλο
  • 1 κρόκο αυγού (κρατήστε το ασπράδι για το άλειμμα)

Για τα στερεά υλικά

  • 300 gr αλεύρι γ.ο.χ (χωρίς γλουτένη)
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 1/3 κ.γ. μαστίχα
  • 1/2 κ.γ. μαχλέπι
  • 1 πορτοκάλι ακέρωτο (το ξύσμα του)

Για το τελείωμα

  • 50 gr έξτρα λιωμένο βούτυρο για το ζύμωμα

Ανακαλύψτε τη συνταγή στο argiro.gr