Αυτή την Κυριακή 13 Απριλίου κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ το νέο βιβλίο συνταγών της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου «35 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ». Βρισκόμαστε στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου, με τη φύση στο άνθισμά της και τη γενναιόδωρη ελληνική γη έτοιμη να γεμίσει την κουζίνα μας με μοναδικά προϊόντα. Τα μαγειρέματά μας προσαρμόζονται στην εποχικότητα και τα πιάτα μας γεμίζουν χρώμα και άρωμα.

Ακριβώς στην καρδιά της άνοιξης, το Πάσχα, μας δίνει την καλύτερη αφορμή για να στρώσουμε το πιο γευστικό τραπέζι, ένα χαρούμενο τραπέζι που θα γεμίσει με τους αγαπημένους μας που θέλουμε τους να προσφέρουμε πάντα τις πιο ξεχωριστές γεύσεις.

Στο νέο βιβλίο συνταγών της Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η αγαπημένης μας μαγείρισσα έχει συγκεντρώσει εκλεκτές συνταγές με φρέσκα και τριζάτα λαχανικά, τυριά και μυρωδικά που θα λατρέψετε. Τρυφερά κολοκυθάκια παπαρδέλες με μανούρι, καρδιές αγκινάρας με κουκιά και ανοιξιάτικα μυρωδικά, τάρτα με σπαράγγια και τυριά, σουφλέ με σπανάκι και πολλές ακόμη νοστιμιές.

Μαζί με αυτές, το αρνάκι και το κατσικάκι του Πάσχα, μαγειρεμένο με έξυπνους και λαχταριστούς τρόπους για να μπορούν όλοι να το απολαύσουν χωρίς να χρειάζονται την σούβλα.

Επιλέξτε ανάμεσα από αρνί στις κληματόβεργες για ένα φαγητό γεμάτο παράδοση ή αρνάκι μαγειρεμένο με μακαρόνια στον φούρνο. Τσιγαριαστό με τρία μόνο υλικά αλλά και ρολό με πιπεριές, αμπελόφυλλα και κεφαλογραβιέρα. Κατσικάκι με αγκινάρες, μάραθο και γιαούρτι αλλά και πεντανόστιμο φρικασέ με άγρια χόρτα.

Ακόμα θα βρείτε ιδέες για να αξιοποιήσετε γευστικά το αρνάκι που θα σας περισσέψει αλλά και μοσχαρίσιες μπριζόλες στην σούβλα, κρεατικά πακέτο στη λαδόκολλα και συνταγή για μοσχάρι στον φούρνο που λιώνει στο στόμα. Μία συνταγή για αφράτο τσουρέκι, μοσχοβολιστά πασχαλινά κουλουράκια και μια ζουμερή λεμονόπιτα που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

ΑΡΓΥΡΩ

«35 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ»

Κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Απριλίου με το ΒΗΜΑ