Τα υλικά

  • 1 κουνουπίδι
  • 2 λευκά κρεμμύδια
  • 2 πράσα
  • 1 πατάτα
  • 70 γρ κουκουνάρι
  • 70 γρ σταφίδες μαύρες
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτες
  • 330 γρ ντοματάκια
  • 250 ml νερό
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • αλάτι
  • πιπέρι

Δείτε το βίντεο

Η διαδικασία

Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε το κουνουπίδι, για να το τηγανίζουμε.

Προσθέτουμε τις πατάτες, ρίχνουμε λίγο κουκουνάρι, τις σταφίδες, λίγο πράσο, το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια ρίχνουμε λίγο κύμινο, προσθέτουμε πελτέ ντομάτας και ανακατεύουμε για να πάει παντού η σάλτσα.

Αφήνουμε να τηγανιστεί και το πιάτο είναι εύκολο.