Καλή απόλαυση!
Πανεύκολα μπισκότα μήλου με βρόμη, χωρίς ζάχαρη
Αν ψάχνετε για μια εύκολη, υγιεινή και νηστίσιμη συνταγή για το πρωινό σας, τότε αυτήν πρέπει σίγουρα να τη δοκιμάσετε.

Υλικά
- 300 γρ. βρόμης ( περίπου 2,5 κούπες)
- 1 κανονικού μεγέθους μήλο ή δύο μικρά
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 4 κοφτές κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 150 γρ. ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας
- Χυμό από ένα μικρό πορτοκάλι
- 1 κουταλάκι σόδα
- 1 κουταλάκι μπέικιν
- Λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Πρώτα πολτοποιείται το μήλο.
Βήμα 2ο
Αλέθετε τη μισή ποσότητα βρόμης (ή και ολόκληρη αν προτιμάτε) για να πλάθονται καλύτερα τα μπισκότα.
Βήμα 3ο
Βάζετε σε ένα μπολ το πολτοποιημένο μήλο, το μέλι, το ελαιόλαδο και ανακατεύετε τα υλικά είτε στο χέρι είτε στο μίξερ.
Βήμα 4ο
Προσθέτετε τη σόδα, το μπέικιν και την κανέλα και ανακατεύετε.
Βήμα 5ο
Αφού ανακατευτούν καλά προσθέτετε σιγά σιγά τη βρόμη και παράλληλα σιγά σιγά το χυμό πορτοκαλιού.
Βήμα 6ο
Τέλος, προσθέτετε τους ξηρούς καρπούς.
Βήμα 7ο
Πλάθετε μικρές μπαλίτσες και τις πιέζετε να απλώσουν με τις παλάμες σας για να μοιάζουν με μπισκότο.
Βήμα 8ο
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.