Κυριακή της Αποκριάς: Η πιο απλή συνταγή για ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι
Αυτή είναι η πιο εύκολη και λαχταριστή συνταγή για ψαρονέφρι στο φούρνο με γιαούρτι, μια ιδανική επιλογή για το τραπέζι της Κυριακής της Αποκριάς.

ΜΕΡΙΔΕΣ4
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ30 λεπτά
Υλικά
- 800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.γ. μουστάρδα
- 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- Ψητά λαχανικά της αρέσκειας σας για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Κόβουμε με μαχαίρι το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες και αλατοπιπερώνουμε.
Βήμα 2ο
Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο, τοποθετούμε μέσα τα κομμάτια από το ψαρονέφρι και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Βήμα 3ο
Τα καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200°C για 20΄ στις αντιστάσεις.
Βήμα 4ο
Αφαιρούμε το κάλυμμα και αλείφουμε κάθε κομμάτι με λίγη μουστάρδα.
Βήμα 5ο
Καλύπτουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι, πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε τα κομμάτια με το ψαρονέφρι ξεσκέπαστα για 10΄ μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 6ο
Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά.