Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις στα νύχια είναι ονειρικές και αυτός είναι ένας από τους λόγους που μπορεί να βρεθείτε σε αδιέξοδο ποια να πρωτοδοκιμάσετε. Εμείς σας δίνουμε τη λύση: στον παρακάτω οδηγό σας προτείνουμε τις αποχρώσεις που μπορείτε να υιοθετήσετε ανάλογα με το μήκος και το σχήμα των νυχιών σας. Κάντε screenshot τις αγαπημένες σας ώστε να είστε πιο προετοιμασμένες στο επόμενο ραντεβού σας στο nail salon και βέβαιες ότι το χρώμα θα κολακεύει τα χέρια σας.

Για κοντά, οβάλ νύχια

Δεν μπορεί να πάει τίποτα λάθος με ένα φωτεινό κόκκινο μανικιούρ. Είναι κομψό και ταυτόχρονα σέξι και μπορεί να «σταθεί» σε κάθε περίσταση του φθινοπώρου.

Για κοντά, στρογγυλά νύχια

Φέτος το φθινόπωρο, τολμήστε αποχρώσεις που μέχρι πρότινος προτιμούσατε μόνο για την εορταστική περίοδο, όπως το χρυσό. Θα χαρίσει στα άκρα σας αξεπέραστη λάμψη και όλοι θα κοιτάνε τα νύχια σας.

Για μακριά, τετράγωνα νύχια

Εάν είστε φαν των μακριών νυχιών, τότε μπορείτε να πάτε με ένα έντονο χρώμα, όπως αυτό το black cherry. Είναι η απόλυτη τάση του φθινοπώρου και θα σας χαρίσει ένα πιο rock glam μανικιούρ.

Για μακριά οβάλ νύχια

Ποιος είπε ότι το ασημί μπορεί να φορεθεί μόνο στο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ; Βάψτε τα νύχια σας σε αυτόν τον λαμπερό τόνο και αφήστε τα άκρα σας να κλέψουν την παράσταση.

Για μακριά, αμυγδαλωτά νύχια

Το navy blue είναι άλλη μία απόχρωση στα νύχια που φέτος κάνει πάταγο. Προτιμήστε τη μόνη της σε όλα τα νύχια χωρίς κάποιο σχέδιο και θα έχετε αμέσως ένα «βασιλικό» μανικιούρ.

Για κοντά, τετράγωνα νύχια

Αγαπάτε τα κοντά, φυσικά νύχια σας; Ένα ημιδιάφανο ροζ βερνίκι θα τα αναδείξει περισσότερο και θα τα κάνει να δείχνουν πιο «καθαρά» και περιποιημένα.

Για μακριά, στρογγυλά νύχια

Αναδείξτε το μακρύ και στρογγυλό σχήμα των νυχιών σας με ένα γαλακτερό καφέ βερνίκι νυχιών. Είναι ζεστό, cozy και τέλειο για τη φθινοπωρινή περίοδο.