Τα messy buns είναι ευέλικτα, αφού μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις με το σωστό styling, πανεύκολα να γίνουν και δε χρειάζονται κάποιο θερμικό εργαλείο παρά μόνο τα χέρια σας, ένα λαστιχάκι ή μερικά τσιμπιδάκια και φουρκέτες. Ωστόσο, αν νιώθετε πως έχετε «κολλήσει» και κάνετε διαρκώς τα ίδια και τα ίδια, σάς έχουμε τη λύση. Τα παρακάτω στιλ ατημέλητων σινιόν είναι χαριτωμένα, κομψά, μπορούν να «σταθούν» από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα σας χαρίσουν τις πιο stylish εμφανίσεις.

Χαμηλό ατημέλητο σινιόν

Για αυτό το στιλ ατημέλητου σινιόν, δε χρειάζονται πολλά-πολλά. Απλώς πιάστε τα μαλλιά σας χαμηλά, στο ύψος του αυχένα, με έναν ακατάστατο τρόπο, στερεώστε το σινιόν σας με μερικές φουρκέτες και ψεκάστε με λακ για διάρκεια. Για να απογειώσετε το χτένισμά σας, μπορείτε να φορέσετε μεγάλα statement σκουλαρίκια και nude ή και κόκκινο κραγιόν αν είστε πιο τολμηρές, και είστε έτοιμες.

Ultra-glam σινιόν

Το συγκεκριμένο σινιόν μπορεί να φαίνεται δύσκολο αλλά δεν είναι, αφού χρειάζεται τρόπο και όχι κόπο. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά και στη συνέχεια πάρτε μία μία τις τούφες, στριφογυρίστε τες και στερεώστε τες σε διάφορα σημεία του κεφαλιού χρησιμοποιώντας φουρκέτες μέχρι να έχετε ένα ψηλό ατημέλητο σινιόν. Δε χρειάζεται να είναι τέλειο, θέλουμε ένα ακατάστατο look.

Με κλάμερ

Το claw-clip trend δε θα πάει πουθενά και φέτος, οπότε γιατί να μην το υιοθετήσετε και στο ατημέλητο σινιόν σας; Αντί να χρησιμοποιήσετε λοιπόν ένα κλασικό λαστιχάκι, στερεώστε τα μαλλιά σας με ένα κλάμερ σε όποιο μέγεθος και print ή χρώμα θέλετε. Αυτό το hairstyle είναι ιδανικό τόσο για το γραφείο όσο και για μια βραδινή έξοδο.

Με κορδέλα

«Στολίστε» το ατημέλητο σινιόν σας με μια ωραία κορδέλα που θα δέσετε γύρω από τη βάση του. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα και τις υφές στις κορδέλες και να πετύχετε ένα άκρως ρομαντικό και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο hair look.

Στριφογυριστό σινιόν

Άλλο ένα hairstyle που είναι εύκολο να πετύχετε μόνες σας στο σπίτι. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα, πιάστε δύο μεγάλες τούφες από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού, στριφογυρίστε τες πηγαίνοντάς τες ταυτόχρονα προς τα πίσω και μετά πιάστε τες με τα υπόλοιπα μαλλιά σας δημιουργώντας ένα ατημέλητο σινιόν χαμηλά στον αυχένα σας. «Κλειδώστε» το χτένισμά σας με πολλά τσιμπιδάκια και ψεκάστε με λακ.