Η μόνη που μπορεί να σε σώσει… είσαι εσύ! Γιατί; Γιατί η ολοένα και περισσότερο ισότιμη μάχη ενάντια στο καρκίνο του μαστού ξεκινάει από την ψηλάφηση και τη μαστογραφία. Δηλαδή την αυτοφροντίδα.

Και μετά έρχονται οι διαρκώς και πιο αποτελεσματικές νέες θεραπείες που θεραπεύουν την νόσο σε ποσοστό πάνω από 80% εφόσον διαγνωστεί γρήγορα. Τί σημαίνει αυτό; Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση παραμένουν τα βασικά μας όπλα πριν αναλάβει η επιστήμη.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, του δεύτερου πλέον συχνού καρκίνου και πρώτου στο γυναικείο πληθυσμό.

Στη μεγάλη καμπάνια που σχεδίασε το vita.gr για να αφυπνίσει όλες τις γυναίκες και να τις προτρέψει να κλείσουν ραντεβού για μαστογραφία, επιστρατεύει 9 αγαπημένες και δυναμικές κυρίες από τον τομέα της ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του Mega, που στέκονται αλληλέγγυες σε όλες τις γυναίκες.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Δώρα Αναγνωστοπούλου, η Νίκη Λυμπεράκη, η Ανθή Βούλγαρη, η Στέλλα Γκαντώνα, η Αναστασία Γιάμαλη, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Δανάη Μπάρκα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στέλνουν η καθεμία το δικό της δυνατό μήνυμα που δείχνει αγάπη για τον εαυτό μας και σώζει ζωές.

Δείτε τι λένε στο βίντεο που ακολουθεί