Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν ανακούφιση στη ζάχαρη, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να την περιορίσουν ή να τη βγάλουν εντελώς από τη ζωή τους; Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στις 08:50, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» ειδικοί εξηγούν, αν και πόσο εύκολο είναι να ζήσουμε με λιγότερη ή καθόλου ζάχαρη και γιατί αυτό είναι πιο σημαντικό στις μέρες μας σε σχέση με παλαιότερα. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Βίκυ Κάβουρα, η οποία μιλάει για τη σχεδόν ανύπαρκτη σχέση της με τη ζάχαρη και τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να την περιορίσει σε σημαντικό βαθμό στη διατροφή της.

Ακόμη, στην εκπομπή συζητάμε για το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχουμε σχετικά και παρακολουθούμε ένα βίντεο με όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τις ασκήσεις με βάρη.

Δείτε το βίντεο

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, αναδεικνύει όσα μας απασχολούν και συζητάμε με τους οικείους μας και προτείνει τρόπους, ώστε να προσεγγίσουμε την ευεξία, να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA» ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas