Εάν δεν είστε έτοιμες να αφήσετε το ξανθό σας για το φθινόπωρο, τότε μην το κάνετε. Αρκεί να αντιγράψετε το breezy blonde χρώμα μαλλιών της ηθοποιού Daisy Edgar-Jones, που έχει ήδη μπει στη λίστα με τα πιο hot-right-now hair colors!Παρακάτω θα μάθετε τα πάντα για τη νέα αυτή απόχρωση και πώς μπορείτε να τη ζητήσετε στο κομμωτήριο, οπότε κρατήστε σημειώσεις και κλείστε το ραντεβού σας ASAP.

Τι είναι το breezy blonde

Το Breezy blonde είναι η τέλεια απόχρωση για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας για το φθινόπωρο. Οι ξανθοί του τόνοι «μπλεντάρονται» ομοιόμορφα με το φυσικό χρώμα που έχετε ως βάση πετυχαίνοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Σκεφτείτε το ως μια μίξη από ξανθιές και καστανές αποχρώσεις που δημιουργούν ένα ανεπιτήδευτο, φρέσκο hair look, σαν να περάσατε πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο το καλοκαίρι και αποφασίσατε να φέρετε αυτό το χρώμα και στο φθινόπωρο -άλλωστε, το breezy blonde προσφέρει μια cozy αίσθηση στα μαλλιά που μπορεί να σταθεί τέλεια και αυτήν την περίοδο.

Ουσιαστικά, το breezy blonde είναι ένα χρώμα που θα κάνει το ξανθό σας λίγο πιο φθινοπωρινό, χωρίς να χρειαστεί να γίνετε καν μελαχρινές -και να τρελάνετε έτσι τον κομμωτή σας, που προσπαθούσε όλο το καλοκαίρι να πετύχει το τέλειο ξανθό πάνω σας.

Πώς θα το ζητήσετε στο κομμωτήριο

Ζητήστε έναν συνδυασμό ζεστών ξανθών και ανοιχτών καφέ αποχρώσεων που «ενώνονται» μεταξύ τους άψογα, δημιουργώντας μια αβίαστη, φρέσκια εμφάνιση. Οι ειδικοί μάλιστα τονίζουν ότι μαζί με το breezy blonde σας μπορείτε να κάνετε ένα διακριτικό balayage στις μπροστινές τούφες, το οποίο θα φωτίσει και θα πλαισιώσει ταυτόχρονα το πρόσωπό σας.

Εάν από την άλλη θέλετε να αντιγράψετε την εμφάνιση της Daisy Edgar-Jones, εκτός από το χρώμα, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας κάνει ένα ελαφρύ φυλάρισμα στα μαλλιά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, καθώς και curtain bangs βγαλμένα από τα ’70s, που θα απογειώσουν τα μαλλιά σας και θα σας δώσουν το αέρα της διάσημης ηθοποιού.