Η Scarlett Johansson είναι μία από τις πιο λαμπερές star του Hollywood ενώ πλέον ανήκει και στην ομάδα των celebrities που επιχειρούν και στην ομορφιά, καθώς λάνσαρε το δικό της skincare brand, The Outset.

Αντλώντας έμπνευση την μάχη της με την ακμή, η Scarlett Johansson συνεργάστηκε με την Kate Foster για να δημιουργήσουν μαζί αυτό το ενδιαφέρον clean skincare brand. Η αγαπημένη ηθοποιός ήθελε οι συνθέσεις να είναι ήπιες αλλά αποτελεσματικές -και το πέτυχε! Όλα τα προϊόντα του brand είναι ενυδατικά, χωρίς αρώματα και βοηθούν στην πρόληψη των ερεθισμών, αφήνοντας το δέρμα σούπερ ενυδατωμένο και λαμπερό.

Η Johansson μίλησε στο The Zoe Report και μοιράστηκε ολόκληρη τη ρουτίνα ομορφιάς της αλλά και την αγαπημένη της wellness συνήθεια.

Η πρωινή της ρουτίνα

«Όταν ξυπνάω, ελέγχω το κινητό μου, δυστυχώς, αμέσως. Έπειτα, πλένω το πρόσωπό μου με το καθαριστικό του brand μας. Είναι πραγματικά ενυδατικό, οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιείτε πολλές φορές την ημέρα αν θέλετε. Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν πλένουν το πρόσωπό τους το πρωί, αλλά εγώ το κάνω. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώ τον ορό μας (που είναι και το αγαπημένο μου προϊόν), την Daily Cream και την κρέμα ματιών μας. Μετά, συνήθως βάφομαι. Λατρεύω το Touche Éclat Pen από YSL, χρησιμοποιώ το Diorshow Lash Primer-Serum από Dior, και μετά μάσκαρα» είπε η Scarlett Johansson αποκαλύπτοντας πως ανακάλυψε αυτό τo primer από ένα κορίτσι σε ένα πολυκατάστημα που είχε υπέροχες βλεφαρίδες και τη ρώτησε τι φοράει.

Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε μάλιστα πως λατρεύει τις παλέτες από Natasha Denona. «Θα χρησιμοποιήσω την παλέτα της για να βάλω ρουζ και λίγη σκιά, και αυτό είναι όλο. Βγαίνω τρέχοντας από το σπίτι να κάνω τις δουλειές μου. Έχω δύο παιδιά που πρέπει να πάνε σχολείο. Δεν έχω πάντα χρόνο να κάνω μακιγιάζ. Μερικές φορές είναι ένα βήμα που αφήνω για αργότερα μέσα στην ημέρα» εξήγησε.

Η βραδινή της ρουτίνα

«Η νυχτερινή μου ρουτίνα είναι αρκετά απλή. Καθαρίζω το πρόσωπό μου με το Micellar Cleanser μας. Δεν κάνω βαρύ μακιγιάζ μέσα στη μέρα, φοράω μόνο foundation και concealer, οπότε δε χρειάζομαι πολύ χρόνο για το ντεμακιγιάζ μου. Στη συνέχεια εφαρμόζω το Prep Serum και μετά την κρέμα νυκτός μας – μερικές φορές την αναμειγνύω με μερικές σταγόνες από το Boosting Oil του brand μας» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι παίρνει μαγνήσιο το βράδυ, καθώς τη βοηθάει να κοιμηθεί.

Τέλος παραδέχτηκε πως δεν κάνει θεραπείες προσώπου, καθώς έχει ευαίσθητο δέρμα με τάση για ακμή, οπότε φοβάται μη βγάλει σπυράκια μετά. «Χρησιμοποιώ τη μάσκα αργίλου μας και αυτό είναι όλο» πρόσθεσε η ίδια.

Τα makeup must-haves της

«Αγαπώ το τζελ φρυδιών από Anastasia Beverly Hills. Έχει εξαιρετική απόδοση και βοηθάει τα φρύδια να παραμένουν στη θέση τους. Λατρεύω επίσης το μολύβι φρυδιών τους, που είναι εύκολο στην εφαρμογή, τα κραγιόν από Charlotte Tilbury και ειδικά τις αποχρώσεις Matte Revolution M.I. KISS (πρώην Bond Girl) και τη Very Victoria του Matte Revolution Hydrating Lipstick» είπε η star και πρόσθεσε ότι από πάνω φοράει το Lip Oasis Glossy Treatment από The Outset που “δίνει λάμψη και ενυδατώνει  λαμπερά τα χείλη ενώ τα κρατά υγιή κι ενυδατωμένα» εξήγησε.

Η wellness routine της

Η άσκηση αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ψυχικής της ευεξίας της Johasson: «Μου αρέσει να κάνω pilates -κάνω περίπου 10 χρόνια τώρα, και απλά το λατρεύω. Νιώθω ότι μου δίνει ενέργεια. Προτιμώ το reformer pilates γιατί αισθάνομαι ότι μπορείς να τεντώσεις το σώμα σου με τρόπους που δεν μπορείς με κάποιο άλλο είδος γυμναστικής» εξήγησε και πρόσθεσε πως όταν δεν έχει πρόσβαση στον ειδικό εξοπλισμό κάνει pilates σε στρώμα.