Η λέξη «κομψότητα» θα μας απασχολήσει φέτος αρκετά, από τις τάσεις της μόδας και τα jewellery trends μέχρι τις τάσεις στα νύχια και τα μαλλιά. Τα κομψά haircuts, ειδικότερα, θα είναι στο επίκεντρο τους επόμενους μήνες. Κάνοντας λοιπόν scroll down στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρήκαμε τα 6 πιο chic κουρέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας αυτήν τη σεζόν -είναι μοδάτα και διαχρονικά! Εάν σκέφτεστε να κόψετε τα μαλλιά σας, ρίξτε τους μια ματιά και κάντε screenshot στο αγαπημένο σας hair look.

Τα πιο chic κουρέματα

Butterfly haircut

Το butterfly haircut με το έντονο φιλάρισμα θα είναι στη μόδα φέτος. Γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο για ίσιωμα ή με ρόλεϊ, για να πετύχετε ένα vintage και κατά τα άλλα κομψό look στα μαλλιά σας.

Italian bob

Το italian bob ίσως είναι το πιο κομψό, κοντό κούρεμα όλων των εποχών. Ο όγκος του χαρίζει στα μαλλιά την αίγλη και τη λάμψη του παλιού Χόλυγουντ. Αυτό το bob κούρεμα έχει να κάνει με τον όγκο και την κίνηση, οπότε μη φοβάστε να πειραματιστείτε με τα ογκώδη χτενίσματα και να μεταφερθείτε αμέσως σε μια άλλη εποχή.

Curtain bangs

Οι αφέλειες επιστρέφουν φέτος και τα curtain bangs είναι ένας εύκολος τρόπος για να δοκιμάσετε αυτό το στιλ και να αποκτήσετε ένα πιο παριζιάνικο look. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στα curtain bangs είναι ότι πλαισιώνουν το πρόσωπο ομοιόμορφα και χαρίζουν φυσικά κομψότητα σε κάθε γυναίκα που τα επιλέγει.

Φράντζα

Εάν από την άλλη δεν είστε φανς των curtain bangs, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μια full φράντζα. Αυτό το στιλ μαλλιών είναι τόσο διαχρονικό και θα σας κάνει να μοιάζετε με Γαλλίδα (ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα κόκκινο κραγιόν). Επίσης, εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως η φράντζα είναι ιδανική για εσάς που έχετε μεγάλο μέτωπο και θέλετε έναν τρόπο που θα το κάνει να δείχνει μικρότερο.

Lob

Μπορεί πολλές από εσάς να υιοθετήσατε ένα bob κούρεμα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολη η συντήρησή του καθώς χρειάζεται τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο για τριμάρισμα -και πολλές γυναίκες δεν έχουν τον χρόνο να το κάνουν αυτό. Το lob haircut λοιπόν είναι η τέλεια εναλλακτική για εσάς που θέλετε ένα μεσαίου μήκους κούρεμα που δε χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση –τσεκάρετε τη Hailey Bieber που έχει απογειώσει την τάση.

Pixie

Για εσάς που θέλετε να κόψετε πολύ κοντά τα μαλλιά σας αυτήν τη σεζόν, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με ένα pixie κούρεμα. Αυτό το αγορέ haircut είναι εντελώς διαχρονικό, ενώ μια χωρίστρα στο πλάι θα σας βοηθήσει να το κάνετε πιο εκλεπτυσμένο.