Προκειμένου να υποδεχτούμε το χειμώνα με καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία προγραμματίζουμε τις προληπτικές εξετάσεις μας με τις οποίες μπορούν να διαγνωσθούν εγκαίρως ασθένειες. Ενημερωνόμαστε για τον διαβήτη (με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου) και μαθαίνουμε για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για να τον προλάβουμε ή να τον ρυθμίσουμε. Στο επίκεντρο και η γονιμότητα και θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση και την παράτασή της. Και όπως πάντα ιατρικά θέματα, οι νέες τάσεις στην κοσμετολογία, συμβουλές για σωστή διατροφή και τρόποι τόνωσης του ανοσοποιητικού μας.

Στο εξώφυλλο του νέου VITA η Βασιλική Τρουφάκου η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Famagusta». Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για την μητρότητα, τους δύσκολους ρυθμούς στην καθημερινότητα μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων αλλά και τον υποστηρικτικό ρόλο του συντρόφου της.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο του Μαστού εννέα αγαπημένες παρουσιάστριες του MEGA μιλούν για τον δικό τους κώδικα αυτοφροντίδας και αυτοπροστασίας και στέλνουν σε όλες τις γυναίκες το μήνυμα που σώζει ζωές.