Η Hailey Bieber και η nail artist της, Zola Ganzorigt, αποτελούν το πιο δημιουργικό δίδυμο. Δεν είναι τυχαίο το ότι κάθε μανικιούρ που κάνει η διάσημη μανικιουρίστ στα νύχια της Hailey γίνεται viral -από τα glazed donut και τα butter yellow μέχρι τα farmer’s market nails και το πρόσφατο σκούρο μπλε mani της, δεν ξέρουμε κυριολεκτικά ποιο να πρωτοδιαλέξουμε. Η Hailey Bieber λοιπόν αποκάλυψε στο Marie Claire UK ποιες από τις φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια ξεχωρίζει κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε.

Καφέ

Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της, είναι το mani που έκανε αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της με τον Justin Bieber, Jack Blues Bieber. Πρόκειται για μια καφέ απόχρωση σαν εκείνη που έχει το σιρόπι σφενδάμου και είναι ήδη hot. Η Zola Ganzorigt αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram ότι αυτός ο ιδιαίτερος τόνος του καφέ θα ήταν δύσκολο να αντιγραφεί, δεδομένου ότι δημιουργήθηκε από τη μίξη πέντε διαφορετικών αποχρώσεων. Ωστόσο, για ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, η celebrity nail artist είχε δείξει στο παρελθόν πώς είχε πετύχει τα espresso nails της που επίσης έγιναν μεγάλη τάση -τότε είχε χρησιμοποιήσει τέσσερα βερνίκια νυχιών συμπεριλαμβανομένων των αποχρώσεων Purrrride, Lookin’ Cute-icle, As Real as It Gets και Bare My Soul, όλα από OPI.

Σκούρο μπλε

«Στη συνέχεια πήγα στο navy blue. Τότε ήταν που είπα πως θέλω φθινοπωρινά νύχια» ανέφερε στη συνέντευξή της η Hailey Bieber. Σύμφωνα με τη Zola Ganzorigt, η ακριβής απόχρωση του σκούρου μπλε βερνικιού που χρησιμοποιήθηκε για το mani της Hailey Bieber ήταν η Midnight Mantra από OPI, αλλά το τελικό look θύμιζε πολύ τη Russian Navy, μια ακόμη πιο σκούρα μπλε απόχρωση της εταιρείας που ήταν trending το 2010.

Latte glazed donut nails

Η απόχρωση που κοσμεί αυτήν τη στιγμή τα δάχτυλα της Hailey Bieber είναι μια ανοιχτή καφέ με glazed donut φινίρισμα, που είναι και το αγαπημένο της. «Τώρα έχω αυτό το glaze-y latte χρώμα στα νύχια μου. Μου αρέσει πραγματικά οτιδήποτε είναι όμορφο και ουδέτερο» εξήγησε η ίδια. Η Zola Ganzorigt δεν έχει ακόμη αποκαλύψει ποιες αποχρώσεις έχει χρησιμοποιήσει για να πετύχει αυτό το μανικιούρ, αλλά η βασική «συνταγή» της για τα κλασικά glazed donut nails του μοντέλου περιλαμβάνει τα εξής: ένα διάφανο μπεζ βερνίκι από OPI στην απόχρωση Bare My Soul και λίγη σκόνη chrome από το ίδιο brand στην απόχρωση Tin Man Can.

Ποιο θα είναι το επόμενο μανικιούρ της

«Μου αρέσει να παίζω με τα σκούρα κόκκινα και τα καφέ. Λατρεύω για παράδειγμα το κόκκινο merlot στα νύχια για το φθινόπωρο. Επίσης, ένα ωραίο σκούρο γκρι είναι πάντα τόσο cool κατά τη γνώμη μου» μοιράστηκε το μοντέλο κι επιχειρηματίας. Εμείς φυσικά αναμένουμε να δούμε τα επόμενα mani της και να εμπνευστούμε ακόμη περισσότερο!