Η Christy Turlington είναι από εκείνα τα θρυλικά μοντέλα που αποτελούν έμπνευση τόσο για την ιδιαίτερη ομορφιά όσο και για τον τρόπο ζωής τους. Πρόσφατα, μίλησε στο Net-a-porter για την αυτοφροντίδα και πώς λειτουργεί ως μέσο ενδυνάμωσης για τις γυναίκες, για την αγάπη της για τη γιόγκα ενώ αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει μόλις ξυπνήσει η Christy Turlington;

Βγάζει τους σκύλους της στην αυλή, φτιάχνει καφέ και ξυπνάει τον γιο της για το σχολείο.

Τι κάνει όταν ο γιος της φεύγει για το σχολείο

Η Christy Turlington ξεκινάει τη μέρα της πλένοντας το πρόσωπό της με το Elemental Cleansing Balm και το Exfoliating Refiner από Noble Panacea, και συνεχίζει με το Absolute Active Replenishing Moisturizer του ίδιου brand για να προσφέρει στο δέρμα της την έξτρα ενυδάτωση και θρέψη που χρειάζεται. Μετά ντύνεται, ελέγχει το πρόγραμμα και τα email της και ξεκινάει τα Ζoom meetings της.

Η αγάπη της για τη γιόγκα

Η γιόγκα είναι η αγαπημένη της πρακτική γιατί, όπως εξηγεί στη συνέντευξη, της επιτρέπει να είναι παρούσα στην καθημερινότητά της, ό,τι κι αν κάνει. “Επίσης, μου αρέσει, πριν τον βραδινό ύπνο, στο τέλος μιας κουραστικής ή αγχωτικής μέρας, να βυθίζομαι στην μπανιέρα μου, όπου έχω ρίξει και άλατα Epsom», είπε η ίδια.

Δε φοβάται το jet lag

Η Christy Turlington αποκάλυψε πως η ενυδάτωση είναι το κλειδί εάν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε το jet lag, επομένως προτείνει να πίνετε πολύ νερό κατά την πτήση και κατά την άφιξη στον προορισμό σας. «Όταν έχω κάποια ολονύχτια πτήση χρησιμοποιώ τη μάσκα ύπνου Exceptional Chronobiology από Noble Panacea, για να δώσω στο δέρμα μου την πρόσθετη ενυδάτωση που χρειάζεται σε μια μεγάλη πτήση -κι έτσι ξυπνάω με μια αίσθηση ανανέωσης» ανέφερε η ίδια.

Η προσέγγισή της στο ντεμακιγιάζ

«Όταν οι αδερφές μου κι εγώ ήμασταν έφηβες, η μητέρα μας πάντα μάς τόνιζε πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζουμε σωστά το πρόσωπό μας. Η ρουτίνα μου είναι σχεδόν η ίδια από τότε το πρωί και το βράδυ -εκτός από το ότι πλέον έχω προσθέσει το Exceptional Vitamin C Booster από Noble Panacea στην πρωινή μου ρουτίνα και μετά χρησιμοποιώ το Absolute Rejuvenating Night Balm πάλι από Noble Panacea ως μέρος της βραδινής μου ρουτίνας» υπογράμμισε η Christy Turlington στη συνέντευξή της.

Λατρεύει την αυτοφροντίδα

Η Turlington προτείνει σε όλες τις γυναίκες να βλέπουν το skincare ως κομμάτι της αυτοφροντίδας τους. «Το να αφιερώνετε λίγα λεπτά κάθε μέρα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας είναι πολύ σημαντικό – όχι τόσο για να καταπολεμήσετε τη γήρανση, όσο ως ένα μέσο προσωπικής ενδυνάμωσης» εξήγησε.

Το καλύτερο beauty tip που της έδωσε η μητέρα της

«Ότι είναι σημαντικό να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να βρίσκετε την ομορφιά στη μοναδικότητά σας – αυτό, και πολύ ύπνο, γέλιο και διασκέδαση!».

Τι κάνει όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί

Η Christy Turlington απολαμβάνει ένα ζεστό μπάνιο ή πίνει ένα φλιτζάνι τσάι όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί. Ακόμα, πρόσθεσε πως πιστεύει ότι ο διαλογισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τον ύπνο σας και να ηρεμήσετε το μυαλό και το σώμα σας.