Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 08:50, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» εξετάζει ένα θέμα που απασχολεί όλους τους γονείς. Η εφηβεία είναι μία αναπτυξιακή διαδικασία, κατά την οποία ανακαλύπτουμε την ταυτότητά μας, το πώς αισθανόμαστε, τις σεξουαλικές μας προτιμήσεις, αλλά και πώς παρουσιάζουμε και διαθέτουμε το σώμα μας.

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» ασχολείται με την αναζήτηση της σεξουαλικής ταυτότητας στα παιδιά. Ειδικοί προσεγγίζουν το θέμα από τη σκοπιά της επιστήμης και επιχειρούν να παρουσιάσουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος, ο οποίος καταθέτει την οπτική και τους προβληματισμούς του επί του θέματος.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για την περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής και παρακολουθούμε ένα βίντεο για τα ενεργειακά ποτά, που αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή των εφήβων.

Τι θα δούμε το Σάββατο

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 08:50, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» συζητάμε για τη διαχείριση του άγχους, μία υπόθεση ούτε εύκολη ούτε όμως και χαμένη. Περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες δηλώνουν ιδιαίτερα αγχωμένοι, με τη χώρα μας να βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις, όσον αφορά στα επίπεδα άγχους, παγκοσμίως.

Ειδικοί παρουσιάζουν τους 10 τρόπους που -σύμφωνα με τις τελευταίες μελέτες- μας βοηθούν, αν όχι να ξεπεράσουμε, τουλάχιστον να περιορίσουμε το άγχος. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία εξηγεί γιατί αγχώνεται σχεδόν με όλα, μιλάει για τα σοβαρά γεγονότα που επέτειναν το άγχος της και αναφέρεται σε όσα την βοηθούν να διαχειρίζεται τις στρεσογόνες καταστάσεις.

Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε για την πολυκυστική νόσο των νεφρών και παρακολουθούμε ένα ενδιαφέρον βίντεο για την πρωτεΐνη.

Τι θα δούμε την Κυριακή

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό Vita και το vita.gr, αναδεικνύει όσα μας απασχολούν και συζητάμε με τους οικείους μας και προτείνει τρόπους, ώστε να προσεγγίσουμε την ευεξία, να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas