Τα vanilla chai nails είναι η πιο μίνιμαλ τάση στα νύχια για το φθινόπωρο του 2024. Η nude απόχρωσή τους αποδεικνύει πως οι ουδέτεροι τόνοι δεν είναι καθόλου βαρετοί αλλά απόλυτα stylish. Τα μανικιούρ που είναι εμπνευσμένα από γνωστά ροφήματα, όπως τα vanilla chai nails, -πήραν το όνομά τους από το αρωματικό τσάι vanilla chai latte- είναι trending αυτήν την εποχή κι έχουν πάρει τη σφραγίδα έγκρισης πολλών celebrities. Τσεκάρετε τα νύχια της Heidi Klum και της Selena Gomez και θα πειστείτε να υιοθετήσετε την τάση κι εσείς!

Ο διάσημος nail artist, Tom Bachik, του οποίου οι πελάτισσες είναι οι Selena Gomez, η Heidi Klum και η Jennifer Lopez, αποκάλυψε στο Glamour ότι τα ουδέτερα χρώματα κάνουν comeback αυτήν τη σεζόν. «Οι γυναίκες θέλουν τα νύχια τους να φαίνονται καθαρά, φρέσκα, λαμπερά, αλλά διακριτικά και κομψά. Επίσης, οι nude αποχρώσεις είναι τόσο ευέλικτες, καθώς ταιριάζουν με ό,τι κι αν φορέσετε» ανέφερε ο διάσημος nail artist.

View this post on Instagram

A post shared by Nails (@tombachik)

Ο Tom Bachik μάλιστα επεσήμανε ακόμη ένα bonus των vanilla chai nails και γενικά των nude αποχρώσεων: όσο κι αν μεγαλώσουν τα νύχια σας, δε θα φαίνεται η διαφορά, σε σχέση με τα πιο σκούρα χρώματα.

Όσο για το τι κάνει τα νύχια vanilla chai nails να φαίνονται τόσο όμορφα; Είναι λαμπερά, με μια ημιδιαφανή μπεζ απόχρωση, απόλυτα διακριτικά και κομψότατα. Ο Tom Bachik μάλιστα τονίζει να προτιμήσετε ένα nude πιο ανοιχτό από τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας, για να ξεχωρίζουν μεν τα νύχια σας, αλλά ταυτόχρονα να είναι και διακριτικά. Με λίγα λόγια, τα vanilla chai nails έχουν την τέλεια nude απόχρωση!

View this post on Instagram

A post shared by Nails (@tombachik)

Τα vanilla chai nails είναι πολύ εύκολο να τα πετύχετε και μόνες σας στο σπίτι αρκεί να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα. Αρχικά, περιποιηθείτε τα νύχια και τα πετσάκια σας και στη συνέχεια με μια λίμα δώστε το μήκος και το σχήμα που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το nude χρώμα της επιλογής σας. Ένα ημιδιάφανο nude -που να μη ροζίζει- είναι η τέλεια απόχρωση για το φθινόπωρο. Μόλις εφαρμόσετε το βερνίκι σε όλα τα νύχια και στεγνώσουν καλά, απλώστε ένα λαμπερό top coat, για να «κλειδώσετε» το μανικιούρ σας και να πετύχετε μια ωραία λάμψη, που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων στα άκρα σας.

Τα τέλεια nude βερνίκια νυχιών

Nail Lacquer στην απόχρωση Samoan Sand, OPI

Nail Gel Colour στην απόχρωση 27, Essence

Expressie Βερνίκι Νυχιών στην απόχρωση Millenium Momentum 345, Essie