Οι ειδικοί μίλησαν: το terracotta wash θα κατακλύσει τις ροές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτό το φθινόπωρο -αν δεν το έχει ήδη κάνει. Είναι μια ζωηρή αλλά πιο χαλαρή και ανεπιτήδευτη εκδοχή του χάλκινου χρώματος, που δεν έχει πολλή συντήρηση και άρα είναι τέλειο για εσάς που δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να πηγαίνετε στο κομμωτήριο για φρεσκάρισμα.

Τι είναι ακριβώς το terracotta wash

Το terracotta wash όπως προαναφέραμε είναι ένας ανεπιτήδευτος χάλκινος τόνος, που φαίνεται σαν να έχει “ξεβάψει” δίνοντας έτσι ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Είναι τέλειο για εσάς που έχετε ξανθά μαλλιά και το καλοκαίρι υιοθετήσατε μια πιο ζεστή απόχρωση του ξανθού, αλλά τώρα το φθινόπωρο θέλετε να πάτε σε έναν πιο φθινοπωρινό τόνο, άλλα όχι πολύ βαθύ. Ο συγκεκριμένος τόνος ταιριάζει επίσης υπέροχα στα bob κουρέματα με φιλάρισμα, αλλά και στα μακρύτερα μήκη μαλλιών. Εν ολίγοις, το terracotta wash είναι τέλειο για κάθε μήκος μαλλιών.

Πώς θα το ζητήσετε στο κομμωτήριο

Το terracotta wash ανήκει στην οικογένεια των χάλκινων αποχρώσεων, οπότε στραφείτε σε αυτούς τους τόνους. Βεβαιωθείτε φυσικά ότι έχετε συγκεντρώσει αρκετές φωτογραφίες με το συγκεκριμένο χρώμα για να δείξετε στον κομμωτή σας και να τον κατευθύνετε σχετικά με το τι θέλετε να πετύχετε.

Σύμφωνα με τους hairstylists, αυτή η απόχρωση συνδυάζει ψυχρούς και ζεστούς τόνους του χάλκινου, επομένως μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στα χρώματα κάθε γυναίκας, δημιουργώντας ένα sur mesure αποτέλεσμα. Έξτρα “προσόν” του terracotta wash είναι ότι απαιτεί λιγότερη συντήρηση από τα παραδοσιακά κόκκινα και χάλκινα μαλλιά, οπότε δοκιμάστε το οπωσδήποτε εσείς που δεν μπορείτε να δεσμευτείτε πως θα περιποιείστε συνέχεια τα μαλλιά σας ή θα είστε συνεπείς με το ραντεβού στο κομμωτήριο.

Η έμπνευσή σας