Τα “fairy-core” nails είναι η νέα κοριτσίστικη τάση στα νύχια που αξίζει την προσοχή σας. Εμπνευσμένα από τις νεράιδες και τον ονειρικό κόσμο τους, δημιουργούν ένα εντυπωσιακό nail design με απλικέ φτερά, φλοράλ λεπτομέρειες, λάμψη, μεταλλικά στοιχεία, ακόμα και τρισδιάστατα στολίδια. Μπορείτε φυσικά να προσαρμόσετε πλήρως το νεραϊδένιο μανικιούρ σας με βάση τις προτιμήσεις σας, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: το mani σας θα αποσπάσει μόνο θετικά σχόλια.

Τι είναι τα “fairy-core” nails

Τα “fairy-core” nails έχουν φωτεινά παστέλ χρώματα και ευφάνταστα nail designs που παραπέμπουν στον μαγικό κόσμο των νεράϊδων και των ξωτικών. Σύμφωνα με τη διάσημη nail artist, Jin Soon Choi , τα “fairy-core” nails είναι μια τολμηρή εκδοχή των παραδοσιακών fairy nails. Ενώ τα fairy nails είναι πιο ντελικάτα και στολισμένα μόνο με glitter, τα “fairy-core” νύχια είναι πιο ευφάνταστα και μαξιμαλιστικά και περιλαμβάνουν τρισδιάστατα σχέδια, όπως φτερά, λουλούδια, πολλή λάμψη και μεταλλικά στοιχεία, που όλα μαζί δημιουργούν ένα αιθέριο μανικιούρ.

Η τάση δείχνει υπέροχη σε όλα τα μήκη νυχιών, αν και οι nail artists προτιμούν περισσότερο τα μακριά καθώς η επιφάνεια είναι μεγαλύτερη για να δημιουργήσουν τα φοβερά αυτά nail designs. Από την άλλη πλευρά, τα κοντά νύχια μπορούν να σας χαρίσουν μια χαριτωμένη εμφάνιση και είναι σίγουρα πιο εύκολα «φορέσιμα» ακόμη και για τα καθημερινά σας looks.

Πώς να τα πετύχετε μόνες σας

Εάν πρόκειται να επισκεφθείτε ένα nail salon, εξοπλιστείτε με πολλές φωτογραφίες της τάσης, για να δείξετε στη μανικιουρίστ τι θέλετε να πετύχετε. Αν από την άλλη θέλετε να δημιουργήσετε τα “fairy-core” nails μόνες σας στο σπίτι, καλό είναι να επιλέξετε μια απλοποιημένη εκδοχή του trend. Δημιουργήστε, για παράδειγμα, μια βάση με λευκό περλέ βερνίκι και προσθέστε από πάνω λίγο χρυσό ή ασημί glitter ή κολλήστε μικρές πέρλες ή κρύσταλλα.

Ξεκινήστε καθαρίζοντας, προετοιμάζοντας και λιμάροντας τα νύχια σας για να πάρουν το επιθυμητό σχήμα και μήκος. Έπειτα, περάστε από πάνω τους ένα διάφανο base coat. Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα του χρώματος που θα εφαρμοστεί στα νύχια σας. Μπορείτε είτε να επιλέξετε έναν διασκεδαστικό παστέλ τόνο είτε μια πιο ουδέτερη απόχρωση, όπως λευκό ή μπεζ. Απλώστε δύο στρώσεις από το βερνίκι που διαλέξατε και αφήστε το να στεγνώσει.

Αν σας ενδιαφέρει να προσθέσετε ένα 3D στοιχείο στα νύχια σας, μπορείτε να πειραματιστείτε με faux φτερά, καρδιές, πέρλες και αστέρια. Αν, από την άλλη πλευρά, θέλετε να ακολουθήσετε την πιο εύκολη «διαδρομή», μπορείτε να πάτε με τα press-on nails, και να αποκτήσετε το πιο παραμυθένιο μανικιούρ σε χρόνο dt.