Από το teddy bear blonde μέχρι το δημοφιλές balayage, υπάρχουν τόσες πολλές τάσεις στα χρώματα μαλλιών για να διαλέξετε. Αλλά αυτό το φθινόπωρο, οι σκούρες καστανόξανθες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους με το toffee brunette χρώμα μαλλιών να κερδίζει έδαφος. Αυτή η πλούσια, ζεστή απόχρωση είναι ιδανική για εσάς που θέλετε να δώσετε βάθος, ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ την αγαπάνε και πολλές celebrities. Δεν έχετε καμία δικαιολογία να μην το δοκιμάσετε!

Τι είναι το toffee brunette

Το toffee brunette συνδυάζει τις πολυτελείς αποχρώσεις της σοκολάτας, της καραμέλας και του χρυσού για ένα λαμπερό, πολυδιάστατο hair look. Είναι ιδανικό για εσάς που έχετε ως βάση το ξανθό αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε ακόμη κι εσείς που έχετε ένα πιο σκούρο βασικό χρώμα. Το toffee brunette μάλιστα έχει πάρει τη σφραγίδα έγκρισης πολλών celebrities αυτήν τη στιγμή, όπως οι Kamala Harris, Jennifer Lopez, Sofia Vergara και η τραγουδίστρια H.E.R. Είναι μια διαχρονική αλλά μοντέρνα απόχρωση που προσθέτει ζεστασιά και βάθος στην εμφάνισή σας χωρίς όμως να την κάνει πιο δραματική και σκοτεινή.

Σε ποιες ταιριάζει

Σύμφωνα με τους hairstylists, το toffee brunette ταιριάζει σχεδόν με όλους τους τόνους δέρματος, αλλά μπορεί να φαίνεται πολύ έντονο σε εσάς που έχετε φυσικά πιο χλωμή ή πιο χρυσαφένια επιδερμίδα. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να συμβουλευθείτε τον κομμωτή σας για το αν θα σας πηγαίνει. Μπορείτε να δοκιμάσετε το toffee brunette σε όλα τα μαλλιά σας για ένα πλούσιο, glossy αποτέλεσμα χρώματος ή να “πλέξετε” τους toffee τόνους σε μια πιο σκούρα βάση με διακριτικά highlights και lowlights που θα δώσουν διάσταση στο χρώμα.

Πώς θα διατηρήσετε ζωηρό

Ένα από τα βασικά που πρέπει να θυμάστε για αυτήν την απόχρωση είναι ότι χρειάζεται να κρατάτε ζωηρή τη λάμψη και τη ζωντάνια του, τονίζουν οι ειδικοί. Επομένως, είναι απαραίτητο να επενδύσετε στα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών και να «χτίσετε» μια καλή haircare ρουτίνα. Οι hairstylists συστήνουν να κάνετε μια εβδομαδιαία μάσκα ως θεραπεία (conditioning mask) -ιδανικά επιλέξτε μια εξειδικευμένη σύνθεση για το συγκεκριμένο χρώμα -, για να δείχνουν πάντα λαμπερά και φρέσκα τα μαλλιά σας.

Τα hair looks σε toffee brunette χρώμα που λατρέψαμε: