Καθώς ο Οκτώβριος φέρνει τα φθινοπωρινά vibes στις ντουλάπες μας, είναι η τέλεια στιγμή για να εξερευνήσετε τις τάσεις στο πεντικιούρ που κυριαρχούν αυτήν την περίοδο. Από το γυαλιστερό και διαχρονικό μαύρο μέχρι το σέξι καφέ της σοκολάτας, υπάρχει ένα χρώμα για όλες. Τσεκάρετε τα παρακάτω 4 trending και υπέρκομψα nail colours για αυτόν τον μήνα και κλείστε αμέσως το ραντεβού σας.

Μαύρο πεντικιούρ

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που λειτουργεί τέλεια όλο τον χρόνο για τις στιλιστικές μας επιλογές, επομένως είναι απόλυτα λογικό να είναι σούπερ και για το πεντικιούρ. Μπορεί να είναι πολύ σκούρο, αλλά είναι μια ουδέτερη απόχρωση, επομένως θα ταιριάζει με όποια παπούτσια ή ρούχα φορέσετε, ενώ δε θα φαίνεται παράταιρο στους χειμερινούς γάμους που θα ακολουθήσουν, αλλά και στο Halloween που καταφθάνει, για εσάς που σκοπεύετε να το γιορτάσετε δεόντως. Το μαύρο είναι επίσης ένα χρώμα που θα κάνει το πεντικιούρ σας να φαίνεται «ακριβό» και σίγουρα άκρως κομψό.

Κερασί

Το κόκκινο του κερασιού είναι κομψό, διαχρονικό και τέλειο για το πεντικιούρ αυτού του μήνα. Αποπνέει πολυτέλεια και είναι ιδανικό για εσάς που δε θέλετε να βάψετε τα νύχια σας σε μαύρο χρώμα, αλλά ψάχνετε κάτι πιο ζωηρό. Τα σκούρα κόκκινα είναι μια πολύ καλή ιδέα, για να φέρετε έναν φθινοπωρινό και χειμερινό αέρα στο πεντικιούρ σας, ειδικά για εσάς που αγαπάτε κι επιλέγετε συνήθως ένα έντονο κόκκινο κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Σοκολατί

Τα σοκολατί νύχια κυριαρχούν στο μανικιούρ μας αυτό το φθινόπωρο, ενώ θα μεταφερθούν και λίγο πιο κάτω, στα νύχια των ποδιών μας. Πρόκειται για μια πιο ζεστή, απαλή εναλλακτική του μαύρου. Επίσης, να έχετε υπόψη πως υπάρχει μια απόχρωση του καφέ που ταιριάζει σε όλες, από το σκούρο σοκολατί που παραπέμπει στη μαύρη σοκολάτα μέχρι το καστανό και το καφέ των μανιταριών.

Γαλλικό πεντικιούρ

Είδαμε το γαλλικό πεντικιούρ να απογειώνεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κι εξακολουθεί να ζητείται έντονα στα μεγαλύτερα nail salons αυτήν τη στιγμή καθώς διανύουμε το φθινόπωρο. Είναι μια τέλεια μεταβατική επιλογή, για να μεταφέρετε το πεντικιούρ σας από το καλοκαίρι στη νέα σεζόν, ενώ παραμένετε διαχρονικές και ταυτόχρονα χαρίζετε στα άκρα των ποδιών σας μια προσεγμένη και κομψή εμφάνιση.