Το “demure” trend μπορεί να έχει αρχίσει να υποχωρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουμε την κομψότητα του μινιμαλισμού. Γι’ αυτό, λοιπόν, οι nail artists έσπευσαν να μας προτείνουν μερικά χρώματα, που κατακλύζονται από μια… demure ενέργεια και είναι ό,τι πρέπει για το φθινοπωρινό και χειμερινό σας mani. Ανακαλύψτε τα παρακάτω και κάντε screenshot στις αποχρώσεις που σας αρέσουν. Εμείς πάντως διαλέξαμε!

Μπεζ

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι χρώμα να κάνετε για το μανικιούρ σας, χρησιμοποιήστε ένα μπεζ βερνίκι νυχιών που συμπληρώνει τέλεια τον τόνο του δέρματός σας. Αυτή η ουδέτερη απόχρωση συνδυάζεται με ό,τι κι αν φορέσετε, από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδο με τις φίλες και αποπνέει κομψότητα.

Bubble bath

Για μια καθαρή και «πολυτελή» εμφάνιση, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε την τάση των bubble bath nails. Ιδανικά για μίνιμαλ κορίτσια κι εμπνευσμένα από την εικόνα μιας μπανιέρας με πολύ αφρό, διαθέτουν μια κρεμώδη-διάφανη, ελαφρώς ροζ απόχρωση με ένα γυαλιστερό top coat από πάνω που ολοκληρώνει το μανικιούρ με τον πιο όμορφο τρόπο.

Περλέ φινίρισμα

Όπως πιθανώς μαντέψατε, τα περλέ νύχια θα συνεχίσουν να είναι must και φέτος. Όπως τα μαργαριτάρια, έχουν μια αστραφτερή λευκή λάμψη με ένα ιριδίζον φινίρισμα – τόσο ονειρικό mani!

Νύχια από… πέτρα

Το… stone mani, που έγινε δημοφιλές από την influencer Alix Earle, είναι μεγάλη τάση φέτος. Eίναι εμπνευσμένο από τη γη και τις πέτρες κι επιτυγχάνεται μ’ έναν ψυχρό γκρι τόνο πάνω στα νύχια, που συνδυάζεται εύκολα με οτιδήποτε κι αν φορέσετε.

B for Blueberry Milk

Η blueberry milk απόχρωση θα γίνει η αγαπημένη σας. Περισσότερο λευκό παρά μπλε, αυτό το κρεμώδες μανικιούρ θα σας χαρίσει τα πιο ιδιαίτερα κι εντυπωσιακά νύχια για το φθινόπωρο.

Lip Gloss

Τα περιβόητα lip gloss νύχια διαθέτουν ένα εξαιρετικά γυαλιστερό, απαλό ροδακινί βερνίκι συνδυασμένο είτε με ένα λαμπερό top coat είτε με μερικά στρας από πάνω για λάμψη, όπως ακριβώς έχει κι ένα πραγματικό lip gloss. Εάν αγαπάτε οτιδήποτε λαμπερό, αλλά δε θέλετε κι ένα υπερβολικό αποτέλεσμα, αλλά πιο… demure, τότε αυτό είναι το nail colour που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσετε.