Δεν αποτελεί μυστικό ότι τόσο οι καφέ όσο και οι κόκκινες αποχρώσεις θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας αυτό το φθινόπωρο. Από τις τάσεις της μόδας μέχρι τις τάσεις στα νύχια και τα μαλλιά, ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε αυτούς τους ζεστούς τόνους που θα απογειώσουν το στιλ σας. Όταν, δε, ενώνονται και γίνονται ένα, το αποτέλεσμα είναι ονειρικό. Ο λόγος για το “chocolate-cherry” χρώμα μαλλιών που είναι viral αυτήν τη στιγμή κι έχει τη σφραγίδα έγκρισης πολλών celebrities.

Ναι, τα chocolate cherry hair είναι τόσο νόστιμα όσο ακούγονται και φαίνεται ότι οι διάσημες δεν τα χορταίνουν! Είναι ο τέλειος συνδυασμός του σοκολατί και του κόκκινου του κερασιού και οι hairstylists προβλέπουν ότι θα είναι παντού αυτόν τον χειμώνα.

Τι είναι το chocolate cherry

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, αυτό το χρώμα μαλλιών έχει πλούσιους μελαχρινούς τόνους αναμεμειγμένους με νότες κόκκινου του κερασιού χαρίζοντας ένα κομψό αποτέλεσμα. Είναι λίγο πιο σκούρο από τις συνηθισμένες φθινοπωρινές κόκκινες αποχρώσεις που βλέπουμε αυτήν την εποχή, καθώς έχει αυτόν τον φανταστικό σοκολατένιο τόνο μέσα του που το κάνει να φαίνεται τόσο «πολυτελές» και chic. Το chocolate cherry ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών και θα δώσει στα μαλλιά σας ένα όμορφα λαμπερό, υγιές φινίρισμα.

Σε ποιες ταιριάζει

Τα chocolate cherry μαλλιά απευθύνονται περισσότερο στις μελαχρινές καθώς είναι πιο εύκολο να υπάρχει μια σκούρα βάση. Αν όμως είστε ξανθιά και θέλετε να το δοκιμάσετε, να έχετε υπόψη πως αν το μετανιώσετε και θέλετε να επιστρέψετε στο ξανθό, ίσως ταλαιπωρήσετε αρκετά τα μαλλιά σας. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να συμβουλευθείτε τον κομμωτή σας ώστε να σας κατευθύνει σχετικά με την ακριβή απόχρωση που σας ταιριάζει καθώς και αν θα σας πηγαίνει. Μια ματιά και στα μαλλιά των celebrities που έχουν υιοθετήσει το χρώμα δε βλάπτει -τσεκάρετε τις Sophie Turner, Jenna Ortega, Dua Lipa και Zendaya.