Το Spetses Mini Marathon συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά στο νησί των Σπετσών με μια μοναδική διοργάνωση. Σύμμαχος των αθλητών, η Vichy Laboratoires ως επίσημος Sun Care Partner της φετινής διοργάνωσης, η οποία φροντίζει για την αντηλιακή προστασία των συμμετεχόντων. Με το moto «Live..Race..Run fast..Don’t age fast!»  η Vichy Laboratoires υπενθυμίζει σε όλους μας πως η καθημερινή φωτοπροστασία, χειμώνα-καλοκαίρι, είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μίας υγιούς επιδερμίδας.

Αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης για το συνολικό μας well-being, η Vichy Laboratoires βάζει μία ακόμα διάσταση, εξίσου σημαντική, για την υγεία της επιδερμίδας: την σωστή αντηλιακή προστασία όσων προτιμούν τα outdoor sports και εκτίθενται στην ηλιακή ακτινοβολία (θυμίζουμε πως οι ακτίνες UV υπάρχουν γύρω μας ακόμα και τις μέρες με συννεφιά). Καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, η Vichy Laboratoires είναι δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέροντάς τους τις προηγμένες αντηλιακές συνθέσεις της σειράς Capital Soleil για να θωρακίσουν το πρόσωπο και το σώμα τους από τις ακτίνες UVA & UVB, ενώ παράλληλα οι experts του brand δίνουν πολύτιμες συμβουλές για τη σωστή προστασία από τον ήλιο αλλά και για τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Η σειρά CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY προσφέρει δερματολογικά ελεγμένη πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου κατά της φωτογήρανσης, και είναι ιδανική για καθημερινή προστασία της επιδερμίδας στην πόλη ή εκτός. Η εξαιρετικά λεπτόρρευστη υφή της έχει αόρατο τελείωμα και φυσική αίσθηση που αφήνει το δέρμα να αναπνέει ενώ ταυτόχρονα είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα, κάνοντας τα αντηλιακά προσώπου Capital Soleil UV-Age Daily τον τέλειο σύμμαχο καθημερινής φωτοπροστασίας, και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η αντηλιακή σειρά CAPITAL SOLEIL προσφέρει πολύ υψηλή προστασία και στο σώμα, με μία ποικιλία προϊόντων σε μοναδικές & καινοτόμες υφές γαλακτώματος, νερού ή λαδιού, που καλύπτουν κάθε ανάγκη.