Το φθινόπωρο μαζί με τον πιο ψυχρό καιρό, φέρνει και μερικές ακόμη αλλαγές στην γκαρνταρόμπα και τα μαλλιά. Είτε είστε ήδη ξανθιά είτε επιθυμείτε μια μεγάλη αλλαγή μετά το καλοκαίρι, ρίξτε μια ματιά στη νέα it απόχρωση μαλλιών που θα σας ξετρελάνει: το “teddy bear blonde”.

Η τάση συγκεντρώνει πάνω από 38,6 εκατομμύρια δημοσιεύσεις (και συνεχίζει!) στο TikTok. Ουσιαστικά, έχει να κάνει με τους πιο ζεστούς ξανθούς τόνους και διαθέτει υπέροχες χρυσές ανταύγειες που είναι διάσπαρτες σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών. Σκεφτείτε τόνους όπως το χρυσό μελί, το «καμένο» βούτυρο και το ουδέτερο μπεζ ως την παλέτα χρωμάτων που θα συναντήσετε στο “teddy bear blonde”.

Τα καλά νέα είναι ότι εάν είστε ήδη ξανθιά, είναι αρκετά απλό να υιοθετήσετε αυτήν την τάση. Αρκεί να εφαρμοστεί ένα hair glaze ή hair toner και αμέσως θα έχετε το τέλειο “teddy bear blonde” για το υπόλοιπο του φθινοπώρου. Εάν, από την άλλη, δεν είστε φυσική ξανθιά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το trend αφήνοντας ακόμη και τις ρίζες σας σκούρες.

Το “teddy bear blonde” είναι πιο πλούσιο σε σχέση με τα υπόλοιπα ξανθά που θα συναντήσετε φέτος, με ποικίλους πολυδιάστατους ξανθούς τόνους που το κάνουν να φαίνεται φυσικό, πιο cozy και γλυκό -εξού και το όνομα “teddy bear” που σημαίνει αρκουδάκι και δόθηκε στο hair trend.

Αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση, τα παρακάτω hair looks των celebrities, θα σας πείσουν να δοκιμάσετε την τάση ASAP:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)