Καθώς οι φθινοπωρινές τάσεις στα νύχια το τελευταίο διάστημα «δίνουν και παίρνουν», υπάρχει ένα συγκεκριμένο nail trend που έχει αναδειχθεί το αγαπημένο των celebrities για αυτήν τη σεζόν: τα toffee nails. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, διασημότητες όπως η Selena Gomez, η Hailey Bieber και η Anitta έχουν φορέσει όλες παραλλαγές του μανικιούρ που είναι τέλειο για το φθινόπωρο.

Ιδέα του διάσημου nail artist, Tom Bachik, τα toffee nails είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά τους. «Τα toffee nails χαρακτηρίζονται από μια λαμπερή, ημιδιαφανή φθινοπωρινή απόχρωση που είναι εμπνευσμένη από το χρώμα της καραμέλας -σκεφθείτε το butterscotch ή την καραμέλα», όπως εξήγησε ο ίδιος στο Glamour και πρόσθεσε: «Καθώς μεταβαίνουμε στο φθινόπωρο, τα toffee nails έχουν την ίδια αίσθηση με τα “soap nails”, που ήταν τόσο δημοφιλή αυτό το καλοκαίρι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

Ο δημοφιλής nail artist δημιούργησε τα τέλεια toffee nails για τη Selena Gomez για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Telluride του Κολοράντο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όπου η ηθοποιός βρέθηκε εκεί για να προωθήσει τη νέα της ταινία, Emilia Perez. Η απόχρωση που χρησιμοποίησε ήταν ένα υπέροχο ανοιχτό καφέ με μια νότα πιο κοκκινωπών και μπεζ υποτόνων. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε την απόχρωση Be Still του Light & Shadow Sheer Gel Couleur από Aprés Nail.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anitta (@anitta)

Όσο για το γιατί τα toffee nails είναι τόσο trending; Ο Tom Bachik λέει ότι ο ψυχρότερος καιρός απαιτεί την επιστροφή στα βασικά. «Λατρεύω τα toffee nails για το φθινόπωρο γιατί είναι διαχρονικά και με ενδιαφέρει η τάση των τέλεια περιποιημένων νυχιών. Τα μανικιούρ στις αποχρώσεις της καραμέλας είναι καθαρά, ανεπιτήδευτα και φρέσκα. Τα toffee nails είναι η καλύτερη εκδοχή των φυσικών νυχιών σας αλλά με μια διακριτική υποψία χρώματος. Είναι μια αναβαθμισμένη εμφάνιση ενός κλασικού χρώματος» εξήγησε ο ίδιος στη συνέντευξή του. Ο Bachik, μάλιστα, συμβουλεύει να ξεκινήσετε με μια καλή περιποίηση των νυχιών σας πριν επιλέξετε την τέλεια απόχρωση για τα toffee nails σας.

Και αν χρειάζεστε έμπνευση, τσεκάρετε τα παρακάτω σχέδια που είναι απίθανα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @getglossedbyamee