Πολλές φορές νέα σεζόν σημαίνει και νέο χρώμα στα μαλλιά. Φυσικά, δε χρειάζεται να κάνετε μια δραστική αλλαγή, ένα φρεσκάρισμα στο χρώμα των μαλλιών σας αρκεί για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Φέτος, το ξανθό θα έχει την τιμητική του και οι παρακάτω 4 αποχρώσεις θα σας ξετρελάνουν. Εάν είστε ήδη ξανθιές ή σκέφτεστε να πάτε προς αυτήν την κατεύθυνση, τότε τσεκάρετε του 4 hot τόνους του ξανθού αυτήν τη στιγμή και κλείστε αμέσως ραντεβού στο κομμωτήριο.

Μελί ξανθό

Σύμφωνα με τους διασημότερους hairstylists, το μελί ξανθό είναι η τέλεια μεταβατική απόχρωση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και τον χειμώνα. Είναι ιδανικό για εσάς που θέλετε να αφήσετε το ανοιχτό ξανθό που είχατε την καλοκαιρινή περίοδο και να πάτε σε έναν πιο σκούρο τόνο διατηρώντας τον όμως ζεστό και φθινοπωρινό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Ξανθό περλέ

Ενώ οι θερμές αποχρώσεις όπως το μελί και ο τόνος της καραμέλας είναι οι επικρατέστερες του φθινοπώρου, οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα δούμε μια άνοδο στις πιο ψυχρές και φωτεινές αποχρώσεις του ξανθού. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να κάνετε ντεκαπάζ κι έπειτα θα βαφτούν σε ένα πολύ ανοιχτό, σχεδόν λευκό ξανθό. Μπορείτε για παράδειγμα, να ζητήσετε από τον κομμωτή σας ένα «παγωμένο» πλατινέ ξανθό, αλλά καλό είναι να τού φέρετε μερικές εικόνες, για να δει το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Ίσως χρειαστούν παραπάνω από ένα ραντεβού, οπότε να έχετε υπομονή και το τελικό look θα σας ανταμείψει.

Cowboy copper

Το ξανθό με κόκκινους και χάλκινους τόνους μέσα του κυριάρχησε όλο το 2024, αλλά το cowboy copper πρόκειται να είναι η επόμενη εκδοχή αυτής της τάσης, με ζεστούς, leathery τόνους. Πάρτε για παράδειγμα το χρώμα που έκανε η Kendall Jenner πέρυσι που αποτυπώνει ακριβώς το hair trend.

“Πολυδιάστατες” ανταύγειες

Σύμφωνα με τους hair experts, οι τάσεις στα μαλλιά του φθινοπώρου του 2024 θα αφορούν το χρώμα και την υφή, δίνοντας διάσταση στα μαλλιά. Στο balayage αυτό σημαίνει μια πιο ακατάστατη τοποθέτηση φυσικών τόνων που μεταφέρονται στις άκρες των μαλλιών, ενώ οι ξανθές ανταύγειες γίνονται ελαφρώς μακριά από τη ρίζα για να επιτευχθεί ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, σαν αυτό που βλέπουμε στην Emilia Clarke.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke