Αν υπάρχει ένα χρώμα που ενσαρκώνει απόλυτα αυτήν τη στιγμή το φθινόπωρο, αυτό είναι το ναυτικό μπλε (navy blue). Πρόκειται για μια σκούρα μπλε απόχρωση που ταιριάζει σε κάθε μέγεθος και σχήμα νυχιών δημιουργώντας μια δραματική και άκρως κομψή εμφάνιση στα άκρα σας. Μπορείτε να κινηθείτε μονοχρωματικά ή να το συνδυάσετε με άλλα nail designs ή και με λίγο glitter για να τού δώσετε μια σούπερ λάμψη. Αν το ραντεβού σας στο nail salon πλησιάζει, τότε πάρτε λίγη έμπνευση από τα παρακάτω απίστευτα navy blue nails και αποθηκεύστε το αγαπημένο σας.

Το μπλε της Hailey

Πρόσφατα η Hailey Bieber ανέβασε το νέο της μανικιούρ δια χειρός Zola Ganzorigt και το διαδίκτυο πήρε φωτιά. Το διάσημο μοντέλο κι επιχειρηματίας επέλεξε ένα σκούρο μπλε χρώμα για τα νύχια της που χάριζαν μια εκλεπτυσμένη και λαμπερή νότα στα άκρα της.

Ματ φινίρισμα

Εάν έχετε βαρεθεί το λαμπερό φινίρισμα και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να πάτε προς τα ματ βερνίκια νυχιών. Θα σας χαρίσουν ένα άψογο μονοχρωματικό και σέξι αποτέλεσμα που θα ζηλέψουν όλοι.

Με τριαντάφυλλα

Εάν τα φλοράλ μανικιούρ είναι τα αγαπημένα σας και θέλετε να τα φέρετε και στο φθινόπωρο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βάψτε τη βάση του νυχιού σας σε ένα σκούρο navy blue χρώμα και σχεδιάστε από πάνω διάφορα πολύχρωμα λουλούδια ή απλώς κολλήστε αυτοκόλλητα αν πρόκειται να δοκιμάσετε το σχέδιο στο σπίτι μόνες σας.

Με glitter

Η γιορτινή περίοδος μπορεί να αργεί λιγάκι, αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να βάλετε λίγο glitter στη ζωή σας και… στο μανικιούρ σας; Επιλέξτε ένα σκούρο μπλε βερνίκι νυχιών με glitter και απλώστε το είτε σε όλα τα νύχια είτε σε μερικά από αυτά κάνοντας κάποιο άλλο nail design στα υπόλοιπα.

Γαλλικό μανικιούρ

Το γνωρίζουμε όλες, πλέον, ότι το γαλλικό μανικιούρ μπορεί να γίνει και με άλλες αποχρώσεις, όχι μόνο λευκό. Δημιουργήστε μια πολύ λεπτή navy blue γραμμή και είστε έτοιμες. Προτιμήστε το κοντό σχήμα για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.