Μπορεί το μυαλό μας να αρνείται να… αποχωριστεί το καλοκαίρι, αλλά η φθινοπωρινή σεζόν είναι κι επίσημα εδώ – το αποδεικνύουν, μεταξύ άλλων, και οι νέες τάσεις στα νύχια που δίνουν ένα έξτρα κίνητρο για να αγαπήσουμε το φθινόπωρο. Μία από αυτές είναι τα “dirty martini” nails, που εμπνέονται από το γνωστό ομώνυμο ποτό και είναι η ιδανική ιδέα μανικιούρ για εσάς που θέλετε κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο για τα άκρα σας αυτήν τη μεταβατική σεζόν που διανύουμε.

Τα “dirty martini” nails έχουν πολλές εκδοχές και θα θα τις δείτε μία προς μία σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -από περίτεχνα nail designs με μικροσκοπικές πράσινες 3D ελιές κολλημένες στα νύχια μέχρι μανικιούρ που προσπαθούν να μιμηθούν το ποτήρι του dirty martini! Ωστόσο, η πιο κομψή εκδοχή της τάσης είναι τα νύχια που βάφονται στο πράσινο της ελιάς δημιουργώντας ένα υπέροχο μονοχρωματικό mani. Τα “dirty martini” nails έχουν την έγκριση και των celebrities -η Selena Gomez επέλεξε πρόσφατα το λαδί χρώμα για τα νύχια της, έναν τόνο που ταιριάζει τέλεια με τα φθινοπωρινά πλεκτά πουλόβερ και τα σκούρα τζιν σας, οπότε αξίζει να μπει στη λίστα σας με τα επόμενα μανικιούρ που θα κάνετε στο nail salon.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το πράσινο χρώμα και οι αποχρώσεις του έχουν την τιμητική τους. Πριν από δύο χρόνια, τα πράσινα νύχια βίωναν μια σημαντική στιγμή. Έχουμε δει το neon πράσινο, το πράσινο του φασκόμηλου (sage green), ακόμη και το πράσινο “bottega veneta”, ενώ φέτος το καλοκαίρι επικράτησαν τα “brat nails” που ήταν εξίσου trending και αγαπήθηκαν από όλες τις beauty lovers και μη.

Είτε θέλετε, λοιπόν, να υιοθετήσετε κι εσείς την “olive nail art” σε όλο της το μεγαλείο είτε να κινηθείτε πιο μινιμαλιστικά δοκιμάζοντας μια απόχρωση του πράσινου, τα “dirty martini” nails ταιριάζουν σε κάθε γούστο και στιλ. Κι αν χρειάζεστε λίγη έμπνευση, τσεκάρετε τα παρακάτω φανταστικά nail designs, που είναι να… τα πιείς στο ποτήρι!