Η φετινή φθινοπωρινή σεζόν είναι γεμάτη νέες προτάσεις μανικιούρ που υπόσχονται να κάνουν τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα πάνω σας. Τα τρισδιάστατα nail designs αποτελούν την πιο hot τάση στα νύχια για το φθινόπωρο, ενώ έχουν πάρει και τη σφραγίδα έγκρισης των celebrities.

Σκεφτείτε ουδέτερα βερνίκια νυχιών ως βάση σε συνδυασμό με glitter, στρας, πέρλες, μεταλλικά στοιχεία και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε κολλημένα πάνω στα νύχια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου μανικιούρ ήταν αυτό της Kylie Jenner η οποία εμφανίστηκε με ένα τρισδιάστατο mani με την υπογραφή της διάσημης nail artist Zola Ganzorigt. Συγκεκριμένα, τα νύχια της Jenner ήταν βαμμένα με ένα απαλό ροζ χρώμα και πάνω τους ήταν κολλημένα κρυσταλλάκια σε διάφορα έντονα χρώματα και σχέδια.

Στο… τρένο των 3D nails ανέβηκε και η Khloé Kardashian, στην οποία η Zola Ganzorigt δημιούργησε ένα σχεδόν πανομοιότυπο μανικιούρ που κέρδισε τις εντυπώσεις των θαυμαστών της.

Τα καλά νέα με τα 3D nails είναι ότι μπορείτε να τα δημιουργήσετε και μόνες σας στο σπίτι, ειδικά εάν θέλετε να πειραματιστείτε και να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε press-on nails με 3D σχέδια, τα οποία θα κολλήσετε πάνω στα νύχια σας -ιδανικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο- είτε να ακολουθήσετε τη μέθοδο των nail artists. Αρχικά, εφαρμόστε ένα βερνίκι νυχιών σε παστέλ ροζ τόνο, παρόμοιο με τη φυσική απόχρωση των νυχιών σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διάφανο base coat. Μόλις στεγνώσει πολύ καλά, πάρτε κρυσταλλάκια (διάφανα ή χρωματιστά), πέρλες ή αυτοκόλλητα στρας και κολλήστεστην επιφάνεια των νυχιών σας.

Για να «κλειδώσετε» το αποτέλεσμα και για να εξασφαλίσετε τη σταθερότητα στο μανικιούρ σας, περάστε πάνω από τα νύχια σας ένα διάφανο top coat και περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν πολύ καλά. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας ή πάρτε ιδέες από τα παρακάτω nail designs και ξεκινήστε τη δημιουργία!