Η ελληνική εταιρεία δερμοκαλλυντικών PHARMASEPT πρωτοπορεί με την σειρά Derma Balance, ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας, με τάση ατοπίας.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά που αποτελείται από απαλές συνθέσεις και περιποιητικά συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με τον ισχυρό πρεβιοτικό παράγοντα Biolin™, συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος της επιδερμίδας και κατ’ επέκταση σε ένα υγιές δέρμα.

‘Eνα ισορροπημένο μικροβίωμα προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα και ενισχύει το δερματικό φραγμό, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας. Παράλληλα, συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας του pH και στην υγιή όψη της επιδερμίδας, ενώ μειώνει την εμφάνιση δερματικών παθήσεων. Τα προϊόντα Derma Balance είναι κλινικά αποδεδειγμένα φιλικά προς το μικροβίωμα της επιδερμίδας.

Η σειρά Derma Balance αποτελείται από 5 βασικά προϊόντα, που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης:

Derma Balance Cleansing Gel

Ενυδατικό Gel καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα με πρεβιοτικά, που συμβάλλουν στην ομαλή εξισορρόπηση του μικροβιώματος της επιδερμίδας και στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού. Καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας εντατική ενυδάτωση.

 

Derma Balance Βody Cream

Κρέμα σώματος εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά που εξισορροπούν το μικροβίωμα της επιδερμίδας και ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό. Παρέχει μοναδική ενυδάτωση και καταπράυνση σε αίσθημα κνησμού και ερεθισμούς, ενώ προστατεύει από ξηρότητα. Προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένα 23% περισσότερη ενυδάτωση, μετά από εφαρμογή 2 εβδομάδων.

Derma Balance Recovery Cream

Επανορθωτική κρέμα προσώπου με πρεβιοτικά, για την εξισορρόπηση του μικροβιώματος της επιδερμίδας. Προστατεύει από ξηρότητα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, μειώνει την ερυθρότητα και προσφέρει αντιγηραντική δράση, ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Κλινικά αποδεδειγμένη αύξηση της ενυδάτωσης κατά 30% μέσα σε 30 λεπτά και 35% μείωση της δερματικής αντίδρασης μετά από εφαρμογή 2 εβδομάδων.

 

Derma Balance Deo Rollon

Αποσμητικό roll-on με πρεβιοτικά και φυσικούς αποσμητικούς παράγοντες, για 24ωρη προστασία. Επιτρέπει τη φυσική εφίδρωση της επιδερμίδας, χωρίς να φράσσει τους πόρους, ενώ δεν αφήνει λευκά σημάδια. Δεν περιέχει αλουμίνιο, οινόπνευμα, σιλικόνες και τάλκ.

Derma Balance Intim Gel

Απαλό gel καθαρισμού με πρεβιοτικά για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. Εμπλουτισμένο με ισχυρό μίγμα πρεβιοτικών που κλινικά αποδεδειγμένα ευνοεί την ανάπτυξη ευεργετικών λακτοβάκιλλων και μειώνει τον πληθυσμό των παθογόνων μικροοργανισμών, αποτρέποντας την εμφάνιση μολύνσεων. Παράλληλα, προσφέρει καταπραϋντική δράση και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Έχει χαμηλό pH 4.8, για τη διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας της ευαίσθητης περιοχής.

Η PHARMASEPT δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου εδώ και  28 χρόνια, με σκοπό να προσφέρει στον καταναλωτή δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε έκφανση της καθημερινότητας του. Η σειρά Derma Balance, όπως και όλες οι σειρές της PHARMASEPT, είναι δερματολογικά ελεγμένες και κλινικά δοκιμασμένες σε αναγνωρισμένα εργαστήρια, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία και το pH του δέρματος.