Η Miranda Kerr έχει πολλούς ρόλους: είναι μητέρα τριών παιδιών, πρώην μοντέλο και ιδρύτρια του skincare brand Kora Organics. Όπως καταλαβαίνετε, το καθημερινό της πρόγραμμα είναι φορτωμένο. Όμως, φροντίζει πάντα να ξεκλέβει λίγο χρόνο μέσα στη μέρα της για να περιποιηθεί τον εαυτό της από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Η ίδια μοιράστηκε, λοιπόν, στο Net-a-porter τα μυστικά της για την περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματός της, ενώ αποκάλυψε και τα makeup hacks της.

Ξυπνάει στις 5 το πρωί

Η Miranda Kerr ξυπνάει καθημερινά στις 5 το πρωί, όπως και ο σύζυγός της, και πια το απολαμβάνει πολύ. «Κάνω διαλογισμό για 20 λεπτά και μετά κάνω μια προπόνηση ενδυνάμωσης 30 λεπτών με βάρη στο υπνοδωμάτιό μου με τη βοήθεια της εφαρμογής Crush It» αναφέρει η ίδια προσθέτοντας ότι ξεκίνησε πρόσφατα την άρση βαρών, και την εναλλάσσει με yoga και pilates.

Κάνει body brushing

Η Miranda Kerr κάνει body brushing περίπου από τα 18 της, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της, καθώς τη γεμίζει με ενέργεια. «Χρησιμοποιώ το Turmeric Glow Foaming Cleanser από Kora Organics στο ντους και όταν βγαίνω ψεκάζω το Minty Mineral Hydration Mist. Έπειτα, χρησιμοποιώ τον ορό Noni Bright Vitamin C, ο οποίος με βοήθησε πολύ με τη μελάγχρωση ειδικά μετά τις εγκυμοσύνες μου, όπου ήταν έντονη. Ακολουθεί το καινούριο προϊόν μου, η πρώτη εναλλακτική λύση ρετινόλης φυτικής προέλευσης, και το χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ, καθώς δεν κάνει το πρόσωπό μου να ξεφλουδίζει όπως κάνει η γνήσια ρετινόλη. Χρησιμοποιώ είτε το Active Algae είτε το Turmeric Glow Moisturizer και ολοκληρώνω πάντα τη ρουτίνα μου με το Noni Glow Face Oil του brand μου για λάμψη.» μοιράζεται η αγαπημένη επιχειρηματίας. Μάλιστα, εξηγεί ότι όταν νιώθει λίγο πρησμένη στο πρόσωπο, παίρνει το gua sha της και κάνει μασάζ. «Όταν μπορώ να το βρω φυσικά, καθώς τα παιδιά μου παίζουν συνέχεια με αυτό» λέει χαριτολογώντας.

Αγαπάει τις LED μάσκες προσώπου…

«Χρησιμοποιούσα αρκετά παλιότερα το NuFace μου, αλλά πρέπει να επαναφέρω τη συνήθεια. Και όταν κάνω μια θεραπεία προσώπου, πάντα ζητάω να μου βάλουν μια LED μάσκα και μικρορεύματα» αναφέρει η Miranda Kerr.

… και το ρουζ

«Έχω φτιάξει ένα ρουζ σε συνεργασία με το clean beauty brand RMS Beauty, καθώς είμαι φίλη με την ιδρύτρια, και το λατρεύω. Χρησιμοποιώ επίσης το concealer της ίδιας εταιρείας -μερικές φορές, προσθέτω μια σταγόνα από το Noni Glow Face, το ανακατεύω με ένα πινέλο και μετά το εφαρμόζω στο πρόσωπό μου για μια φυσική βάση.» αποκαλύπτει η ίδια.

Τι κάνει σε μια δύσκολη μέρα…

«Θα χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε τη μάσκα του brand μου με κουρκουμά για λάμψη και απολέπιση, καθώς μου φτιάχνει τη διάθεση.» εξηγεί η Miranda Kerr, ενώ δε λέει ποτέ «όχι» σε ένα κόκκινο κραγιόν -αγαπημένα της είναι αυτά από RMS Beauty- που ανεβάζει την αυτοπεποίθησή της στα ύψη.

… αλλά και μετά από μια πολύωρη πτήση

«Μπαίνω κατευθείαν στη νέα ζώνη ώρας και προσπαθώ να ασκηθώ -πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να γυμναστεί, ακόμα κι αν αισθάνεστε κουρασμένες.» προτείνει η αγαπημένη επιχειρηματίας.

Η γυμναστική της

Η Miranda Kerr εκμυστηρεύτηκε πως ποτέ δεν ήταν το κορίτσι που θα έκανε βάρη ή θα πήγαινε για τρέξιμο, καθώς αγαπούσε πολύ τη yoga. Τα πράγματα, όμως, έχουν αλλάξει και η ίδια σηκώνει βάρη και κάνει cardio. Πλέον, γυμνάζεται με τη βοήθεια των apps γιατί δεν έχει χρόνο να πάει σε κάποιο μάθημα -χρησιμοποιεί τις εφαρμογές Tracy Anderson, Megan Roup και Pilates Class. «Αν είμαι κουρασμένη και δεν έχω όρεξη για γυμναστική, κάνω διάδρομο και παρακολουθώ το The Crown» αναφέρει η ίδια.

Ο αγαπημένος της χυμός

«Όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου, αρρώστησα και, για δύο χρόνια, έκανα μια plant-based διατροφή. Ακολουθώντας αυτό το διατροφικό πλάνο, σε συνδυασμό με την κατανάλωση χυμού από σέλινο, το έντερό μου θεραπεύτηκε πλήρως. Τώρα, τρώω περισσότερο κρέας, αλλά το σώμα μου τα πάει καλύτερα με μια κυρίως χορτοφαγική διατροφή» μοιράζεται η Miranda Kerr σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν αγαπάει ιδιαίτερα την καφεΐνη, αλλά την προτιμά, καθώς είναι απαραίτητη με τρία παιδιά και ανεπαρκή ύπνο.

Προσθέτει κρυστάλλους στο μπάνιο της

Η Miranda Kerr λατρεύει τους κρυστάλλους και ειδικά τον ροζ χαλαζία, τον αμέθυστο, τον καθαρό χαλαζία και τον κιτρίνη. «Όταν έχω χρόνο, προσθέτω τους κρυστάλλους μου και λίγο αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου στην μπανιέρα, ανάβω τα κεριά μου, εφαρμόζω τη μάσκα προσώπου από Kora Organics με κουρκουμά και χαλαρώνω» αποκαλύπτει η ίδια.

Η αγάπη της για τη φύση και τα δέντρα

Η Miranda Kerr αγαπάει τη φύση και όπως αναφέρει στη συνέντευξή της, τής αρέσει να κοιτάζει τα δέντρα. «Η γιόγκα με κρατά επίσης προσγειωμένη, ειδικά η Kundalini yoga. Μου αρέσει να ανάβω και το palo santo, το οποίο καθαρίζει την ατμόσφαιρα και με γειώνει.» εξηγεί η ίδια.

Τι κάνει όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί

Όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί, κάνει διαλογισμό με την εφαρμογή Insight Timer -χρησιμοποιεί τα προγράμματα “Deep sleep meditation” και “Get back to sleep meditation”.