Η ταλαντούχα διεθνής στάρ, Corinne Winters, φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το BHMAGAZINO και μιλάει για τον διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο της, στην «Ιφιγένεια» στις δύο όπερες του Κρίστοφ Βίλιμπαλντ Γκλούκ. Η εμφάνισή της σηματοδοτεί τη νέα περίοδο λειτουργίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για την εμφάνισή της που προγραμματίζεται για τις 10 Οκτωβρίου.

Ακόμα στο BHMAGAZINO αυτής της εβδομάδας θα γνωρίσουμε τον πολυβραβευμένο Ιάπωνα αρχιτέκτονα Κένγκο Κούμα και θα μάθουμε τις πηγές έμπνευσής του για τα διάσημα διεθνή και ελληνικά πρότζεκτ που έχει παρουσιάσει.

Ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στην υπέροχη, άγρια φύση στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού μας περιμένει και ξεχωριστές φινετσάτες γεύσεις με τα ωραιότερα γλυκά του χειμώνα από τον κορυφαίο Γάλλο chef Σεντρίκ Γκρολέ θα μας βάλουν σε πειρασμό. Και όπως πάντα εικόνες, πρόσωπα, νέα και παρουσιάσεις από τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού συμπληρώνουν την ξεχωριστή ύλη του περιοδικού του ΒΗΜΑΤΟΣ, του αγαπημένου BHMAGAZINO.