Μέχρι πρότινος, οι φιόγκοι φοριούνταν στα μαλλιά με τεράστια επιτυχία. Φέτος, όμως, αλλάζουν θέση και μεταφέρονται και στα… νύχια. Τα “bow nails” είναι από τα μεγαλύτερα nail trends φέτος για να δημιουργήσετε χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα μανικιούρ που ξεχωρίζουν σε κάθε σας εμφάνιση. Εμείς συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας σχέδια και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω, για να διαλέξετε το δικό σας και να κλείσετε το ραντεβού σας στο nail salon εδώ και τώρα.

Βουργουνδί φιόγκοι

Το βουργουνδί είναι ένα από τα hot χρώματα του φθινοπώρου στα νύχια, οπότε τι καλύτερο από το να το συνδυάσετε με φιόγκους. Κάντε σε μερικά νύχια γαλλικό με βουργουνδί χρώμα στη γραμμή αντί για λευκό και σε μερικά άλλα σχηματίστε φιόγκους σε επίσης βουργουνδί χρώμα. Το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@onyxfiles)

Ροζ & πράσινο

Εάν είστε αναποφάσιστες σχετικά με το χρώμα που θα βάψετε τα νύχια σας, το παρακάτω nail design θα σας δώσει τη λύση. Στο ένα χέρι, σχηματίστε ροζ φιόγκους και στο άλλο πράσινους πετυχαίνοντας έτσι ένα άκρως παιχνιδιάρικο mani.

Πέρλες & φιόγκοι

Για ένα ρομαντικό μανικιούρ, η συνταγή περιλαμβάνει… πέρλες και φιογκάκια. Αφού κάνετε το γαλλικό σας, κολλήστε μικροσκοπικές πέρλες σε διάφορα σημεία των νυχιών, ενώ μπορείτε να κάνετε το mani σας πιο extra κολλώντας κι έναν μικρό 3D φιόγκο σε ένα από τα νύχια.

Μίνιμαλ

Για ένα μινιμαλιστικό mani, μπορείτε να βάψετε τα νύχια σε ένα γαλακτερό ή παστέλ ροζ χρώμα και να σχηματίσετε σε ένα από αυτά έναν μικρό κόκκινο φιόγκο.

Baby pink

Φιόγκοι και ροζ χρώμα πηγαίνουν μαζί, οπότε για να δοκιμάσετε αυτό το nail design θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα french mani με ροζ χρώμα στη γραμμή αντί για λευκό και να σχεδιάσετε σε ένα από τα νύχια ένα επίσης ροζ φιογκάκι.

Metallic φιόγκος

Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι must φέτος, οπότε μπορείτε να συνδυάσετε τέλεια ένα κλασικό σχέδιο, όπως είναι το γαλλικό, με έναν φιόγκο σε ασημί μεταλλικό χρώμα. Ετοιμαστείτε για το πιο στιλάτο mani στην παρέα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lillypalm__

Παστέλ μπλε

Εάν θέλετε να ταιριάξετε τα φλοράλ σχέδια με τους φιόγκους, αυτό το μανικιούρ είναι ιδανικό για εσάς. Βάψτε μερικά νύχια σε baby blue τόνο και μερικά άλλα σε ένα γαλακτερό χρώμα και σχηματίστε πάνω τους μερικές μικρές μαργαρίτες και φιόγκους.