Οι τάσεις στα φρύδια είναι μια ξεχωριστή συζήτηση κάθε σεζόν, και το φετινό φθινόπωρο όλα δείχνουν πως τα ίσια φρύδια θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας, κάνοντας ένα δυναμικό comeback που υπόσχεται να βάλει στον… ίσιο δρόμο τα πράγματα.

Η τάση των ίσιων φρυδιών άρχισε συζητιέται ολοένα και περισσότερο στα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του 2010, ειδικά στη Νότια Κορέα, όπου τα θεωρούσαν νεανικά και φυσικά. Έπειτα, η τάση υιοθετήθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο κι έπειτα χάθηκε στο παρασκήνιο, για να επιστρέψει τελικά φέτος. Τα ίσια φρύδια ουσιαστικά είναι μια ίσια, παχιά γραμμή με ελάχιστο έως καθόλου τόξο, η οποία δίνει ένα διακριτικό αποτέλεσμα. Μεγάλο τους ατού, ότι ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα προσώπου και δίνουν ένα οπτικό αποτέλεσμα μίνι lifting. Επίσης, έχουν την έγκριση και πολλών celebrities, όπως η Rosie Huntington-Whiteley, η Doja Cat, η Kendall Jenner, η Cardi B, η Natalie Portman και η Zoë Kravitz, οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσετε κι εσείς.

How to

Πριν αποφασίσετε πως θα κάνετε ίσια φρύδια, καλό είναι να δείτε πρώτα πώς θα φαίνονται πάνω σας με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Πάρτε ένα concealer και κρύψτε το τόξο του φρυδιού σας και μετά την άκρη του. Στη συνέχεια, πάρτε ένα πολύ λεπτό μολύβι φρυδιών και αρχίστε να σχηματίζετε μικρές τριχούλες στο σημείο του τόξου που καλύψατε και προς την άκρη, για να δώσετε ένα πιο ίσιο σχήμα. Έπειτα, πάρτε ένα gel φρυδιών και χτενίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω και προς τα έξω, για να σταθεροποιήσετε το αποτέλεσμα.

Τώρα που είδατε ότι τα ίσια φρύδια σάς ταιριάζουν, ήρθε η ώρα να τα υιοθετήσετε και μόνιμα. Εάν έχετε ήδη γεμάτα και πλούσια φρύδια, τότε θα είναι πιο εύκολο να πετύχετε ένα ίσιο σχήμα με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών και λίγη αποτρίχωση. Αρχικά, εφαρμόστε το κερί κάτω από τα φρύδια, για να αφαιρέσετε τις περιττές τριχούλες και στη συνέχεια εφαρμόστε το και πάνω από το φρύδι, για να δώσετε ένα ίσιο σχήμα. Έπειτα, με το τσιμπιδάκι αφαιρέστε τυχόν τριχούλες που έχουν απομείνε, για να τελειοποιήσετε το ίσιο φρύδι σας. Για καλύτερο καθορισμό, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών και σχηματίστε μικρές τριχούλες σε τυχόν κενά, για ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στο άλλο φρύδι. Στη συνέχεια, πάρτε ένα brow gel ή ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα με λίγο gel μαλλιών και βουρτσίστε τα φρύδια σας προς τα πάνω και προς τα έξω -αυτό το βήμα θα σας βοηθήσει να «κλειδώσετε» το look.

Εάν έχετε πιο λεπτά φρύδια, καλό είναι να επισκεφτείτε έναν brow expert που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα τέλεια ίσια φρύδια με τη βοήθεια του microblading.