Η φθινοπωρινή μόδα και ομορφιά είναι επιτέλους σε πλήρη εξέλιξη οπότε τι καλύτερο από το να στραφούμε προς τα it girls του Instagram για έμπνευση για τα χτενίσματα που θα δοκιμάσουμε αυτήν τη σεζόν;! Περιηγηθήκαμε στα προφίλ των πιο γνωστών influencers και δημιουργών περιεχομένου στο Instagram και συγκεντρώσαμε τα hairstyles που έχουν κάνει τον τελευταίο καιρό και θα είναι must όλο το φθινόπωρο. Ετοιμαστείτε για πολλά screenshots.

Ατημέλητο σινιόν μπαλαρίνας

Η Hailey Bieber είναι η «γκουρού» των σινιόν, οπότε όταν ψάχνουμε ιδέες για το πώς να πιάσουμε πάνω τα μαλλιά μας, ανατρέχουμε στο προφίλ της στο Instagram. Για ένα ατημέλητο σινιόν μπαλαρίνας, πιάστε τα μαλλιά σας στο ύψος που θέλετε και αφήστε δύο τούφες να πέσουν στο πρόσωπό σας, για ένα πιο χαριτωμένο στιλ.

Sleek σινιόν

Για ένα πιο αυστηρό σινιόν, τσεκάρετε αυτό το χτένισμα της Jasmine Tooks, η οποία έπιασε τα μαλλιά της σε ένα αυστηρό αλλά τόσο κομψό bun! Για να τιθασεύσετε τυχόν φύτρες που πετάνε, πάρτε μια παλιά καθαρή οδοντόβουρτσα ή μια λεπτή χτένα και στρώστε τες με λίγο gel μαλλιών.

Μισά πάνω, μισά κάτω

Η Rosie Huntington-Whiteley μας συνηθίζει σε μίνιμαλ χτενίσματα σαν κι αυτό. Πιάστε τα μισά μαλλιά σας, κυρίως αυτά που βρίσκονται στην κορυφή του κεφαλιού, προς τα πίσω και αφήστε τα υπόλοιπα ανέμελα κάτω. Μπορείτε είτε να τα έχετε ίσια είτε να δημιουργήσετε χαλαρές μπούκλες στις άκρες για κίνηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Με στέκα

Είναι το πιο γρήγορο, go-to χτένισμα που μπορείτε να δοκιμάσετε όταν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας. Φορέστε μια ζιγκ-ζαγκ στέκα της αρεσκείας σας και αφήστε τα μαλλιά σας να «μιλήσουν» από μόνα τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary (@maryljean)

Χωρίστρα στο πλάι & waves

Η Sofia Richie Grainge αποδεικνύει το πώς ένα τόσο απλό κι εύκολο χτένισμα μπορεί να είναι τέλειο ακόμη και με ένα επίσημο ένδυμα. Κάντε τη χωρίστρα στο πλάι, δημιουργήστε χαλαρά waves στα μαλλιά σας και «κλειδώστε» το αποτέλεσμα με λακ.

Hair sticks

Τα κινέζικα στικ μαλλιών είναι από τα αξεσουάρ που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας φέτος, γι’ αυτό ολοένα και περισσότερα κορίτσια στο Instagram έχουν αρχίσει να δοκιμάζουν την τάση. Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα σινιόν και σταθεροποιήστε το με ένα τέτοιο στικ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Mei (@sasha.mei)

Φιογκάκια

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε ένα λιτό χτένισμα, μπορείτε απλώς να προσθέσετε μερικούς φιόγκους στα μαλλιά σας. Τοποθετήστε τους σε όποιο σημείο θέλετε -κυκλοφορούν είτε έτοιμοι με κλιπ είτε μπορείτε να πάρετε λεπτές κορδέλες και να τους σχηματίσετε εσείς στερεώνοντάς τους με τσιμπιδάκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sarah sol (@sarahhsol)