Το γαλλικό μανικιούρ θα είναι πάντα η μεγάλη μας αγάπη (πιστεύουμε και δική σας). Κατά τη διάρκεια των πιο δροσερών μηνών, το κλασικό λευκό δίνει τη θέση του στους πιο γήινους και μυστηριώδεις τόνους, για να πετύχετε το πιο φθινοπωρινό french mani. Τα παρακάτω σχέδια είναι όνειρο και θα σας πείσουν να διαφοροποιηθείτε από το καθιερωμένο σας γαλλικό και να δοκιμάσετε κάτι αλλιώτικο αυτόν τον Σεπτέμβριο αλλά και τους επόμενους μήνες.

Sexy πουά

Εάν θέλετε να πετύχετε ένα κομψό και ταυτόχρονα σέξι γαλλικό, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο, στο οποίο η βάση των νυχιών είναι μαύρη -μία στρώση αρκεί για να έχετε ένα πιο διάφανο αποτέλεσμα-, ενώ έχουν σχηματιστεί από πάνω μικροσκοπικές λευκές βούλες. Ολοκληρώστε το mani σας με μερικές πιο σκούρες κι έντονες μαύρες γραμμές στις άκρες μερικών νυχιών, για να φτιάξετε το τέλειο γαλλικό.

Με φιόγκους

Οι φιόγκοι είναι και φέτος must, οπότε δεν έχετε παρά να τους εντάξετε στο french manicure σας. Βάψτε τη γραμμή του γαλλικού σε μαύρο χρώμα και σχηματίστε μερικά μικρά ροζ φιογκάκια πάνω από κάθε γραμμή. Oh so chic!

Καφέ γαλλικό

Εάν βαρεθήκατε το κλασικό λευκό χρώμα στο γαλλικό, δοκιμάστε το καφέ, που είναι άκρως φθινοπωρινό και φέτος αποτελεί τεράστια τάση στο mani-pedi.

Κρεμ & βουργουνδί

Είναι ο τέλειος συνδυασμός! Βάψτε μερικές γραμμές του γαλλικού σας σε μια κρεμ απόχρωση, ενώ τις υπόλοιπες βάψτε τες σε βουργουνδί τόνο. Μάλιστα, μπορείτε να δημιουργήσετε κι ένα διπλό french mani, προσθέτοντας μια έξτρα πολύ λεπτή γραμμή πάνω από τη βασική γραμμή του γαλλικού, όπως βλέπετε στην παρακάτω δημοσίευση.

Animal print

Το λεοπάρ εκτός από τα ρούχα, θα κυριαρχήσει φέτος και στα νύχια. Υιοθετήστε το print στη γραμμή του γαλλικού σας κι ετοιμαστείτε για το πιο στιλάτο mani που είχατε ποτέ στα άκρα σας. Θα το λατρέψουν όλοι γύρω σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @yo_keshh

Χρυσό & λαδί

Η απόχρωση του olive green είναι επίσης must για φέτος, οπότε σκεφτείτε να την εντάξετε στο φθινοπωρινό μανικιούρ σας. Βάψτε το μισό νύχι σε αυτόν τον τόνο, σαν να κάνετε μια ακανόνιστη και πιο αφηρημένη γραμμή γαλλικού, και προσθέστε από πάνω μερικές βούλες χρυσού χρώματος ή ακόμη και λίγη χρυσόσκονη.

Λευκές & μαύρες καρδιές

Οι καρδούλες είναι άλλο ένα σχέδιο που θα δούμε πολύ τους επόμενους μήνες στο μανικιούρ, οπότε κρατήστε το παρακάτω nail design. Εδώ μπορείτε να βάψετε όσα και όποια νύχια θέλετε σε μαύρο ή άσπρο χρώμα και στα υπόλοιπα να κάνετε ένα γαλλικό, στις γραμμές του οποίου θα ζωγραφιστούν μερικές μικρές καρδιές. Είναι σίγουρα το πιο ρομαντικό mani που είχατε ποτέ.