Ενώ τα “butter yellow nails” και τα “royal blue” μανικιούρ κυριαρχούν στα nail trends του καλοκαιριού, η προσοχή της beauty κοινότητας είναι αυτή τη στιγμή στραμμένη στα “syryp nails”, το μοντέρνο mani που έγινε δημοφιλές χάρη στιςinfluencers και τις nail artists από την Κορέα. Τα “syrup nails” χαρακτηρίζονται από μια παχιά στρώση βερνικιού, που μοιάζει με το πυκνό σιρόπι των σιροπιαστών γλυκών, και ένα άκρως λαμπερό φινίρισμα και, αν μη τι άλλο, δεν περνάνε απαρατήρητα.

Ενώ τα μίνιμαλ μανικιούρ έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα μοντέρνα και κομψά, τα “syrup nails” προσφέρουν μια δυναμική εμφάνιση στα μονοχρωματικά mani. Λειτουργούν επίσης ως η τέλεια βάση για πιο φανταχτερά nail designs, που περιλαμβάνουν faux πετράδια -τσεκάρετε το μανικιούρ της Kylie Jenner, η οποία πρόσθεσε faux πολύτιμους λίθους σε μια παχιά διάφανη βάση- και περίπλοκα ή τρισδιάστατα σχέδια.

Τα “syrup nails” μπορεί να μην είναι η μόνη «γλυκιά» και λαχταριστή τάση στα νύχια που βλέπουμε φέτος, αλλά είναι πιο κομψά και δημοφιλή ακόμη και από τα «καθαρά» και λαμπερά jelly bean nails που είδαμε σε celebrities, όπως η Megan Thee Stallion και η Hailey Bieber νωρίτερα μέσα στη χρονιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LUMI (@from_lumi)

Το καλύτερο κομμάτι των “syrup nails”; Η τάση δεν αφορά κάποιο συγκεκριμένο χρώμα, αλλά μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορες αποχρώσεις και να την απογειώσετε. Μάλιστα, όταν έρθει και το φθινόπωρο μπορείτε να επιλέξετε και πιο σκούρα χρώματα για να εφαρμόσετε το nail trend, όπως σοκολατί, dusty blue, λαδί και βουργουνδί, που θα σας χαρίσουν ένα εκλεπτυσμένο και ταυτόχρονα λαμπερό και λαχταριστό, σαν καραμέλα, μανικιούρ.