Με ανανεωμένη διάθεση μετά από ένα όμορφο καλοκαίρι και αναζωογονητικές διακοπές, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάς μίλησε για όλα. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια -στο παρελθόν πρωταθλήτρια και βαλκανιονίκης-, δεν δίστασε να αφηγηθεί με ευαισθησία, χιούμορ και ειλικρίνεια όσα καθόρισαν τη ζωή της, αλλά και να αποκαλύψει όλα όσα ονειρεύεται για το μέλλον. Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια, «Μου αρέσουν τα restart. Κάθε νέα αρχή με εξελίσσει και με πάει παρακάτω!», και αδιαμφισβήτητα, ο Σεπτέμβριος είναι ιδανική εποχή για νέα ξεκινήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Έχοντας βιώσει τη ζωή με όλα της τα συναισθήματα, τόλμη και περιέργεια, η Ντορέττα, πιο ώριμη πια εσωτερικά και πιο ανοιχτή σε ανθρώπους και εμπειρίες, δίνει την αμέριστη προσοχή και την αγάπη της στα παιδιά και την οικογένειά της, στους φίλους και τους ανθρώπους της. Δεν διστάζει να εξερευνεί νέα πράγματα στη δουλειά, ενώ απολαμβάνει το ραδιόφωνο και την μόνιμη σταθερά της, το θέατρο. 

Θεωρεί τις γυναίκες πολύ ικανά και δυνατά πλάσματα και τις προτρέπει να προβούν σε νέα ξεκινήματα σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής τους, παρά τους φόβους τους. Η ίδια δεν ξεχνά να αγαπά και να φροντίζει τον εαυτό της, γιατί πιστεύει ότι, «όσο φροντίζουμε τον εαυτό μας και είμαστε καλά, τόσο πιο καλά θα είναι και οι γύρω μας, στους οποίους θα μπορούμε να δώσουμε ακόμα περισσότερη αγάπη και φροντίδα». Για εκείνη, η ευεξία ξεκινά από μέσα και δεν αφορά μόνο το σώμα αλλά κυρίως την ψυχολογία. «Σημασία έχει σε αυτή τη ζωή να έχουμε θετική σκέψη και να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται», καταλήγει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Φωτογράφος: Πάνος Γιαννακόπουλος
Επιμέλεια: Ναταλία Μπαλτά
Μακιγιάζ-Μαλλιά: Θάνος Βογιατζής

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το Πέτρινο , Δουσμάνη 26, Γλυφάδα 16674