Ο Αύγουστος είναι εδώ και αυτό σημαίνει νέο μανικιούρ και πεντικιούρ για να διανύσετε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με τέλεια άκρα. Εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 most wanted χρώματα και σχέδια για pedi αυτή τη στιγμή, ιδανικά για το αυγουστιάτικο πεντικιούρ -δεν έχετε παρά να διαλέξετε το αγαπημένο σας και να κατευθυνθείτε προς το nail salon.

#1

Λευκό

Είναι το πιο κλασικό χρώμα που μπορείτε να υιοθετήσετε στα νύχια των ποδιών σας. Το λευκό αναδεικνύει τη μαυρισμένη  επιδερμίδα και είναι απόλυτα κομψό. Αν το συνδυάσετε, δε, και με το μανικιούρ σας, τότε το αποτέλεσμα θα είναι συγκλονιστικό.

#2

Γαλλικό

Εννοείται πως από αυτήν τη λίστα δεν μπορεί να λείπει και το κλασικό γαλλικό, που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Υιοθετήστε το τόσο στο mani όσο και στο pedi σας κι ετοιμαστείτε για το πιο σικάτο αποτέλεσμα στα άκρα σας.

#3

Πολύχρωμο γαλλικό

Εάν, από την άλλη, θέλετε να υιοθετήσετε το γαλλικό στο πεντικιούρ σας, αλλά όχι με τον συνηθισμένο τρόπο, μπορείτε κάλλιστα να δοκιμάσετε να βάλετε από μία διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι. Το ίδιο έκανε και η nail artist Harriet Westmoreland για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

#4

Κοραλί

Είναι ξεκάθαρα το πιο καλοκαιρινό χρώμα που μπορείτε να κάνετε στα άκρα σας για το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Θα τονίσει το μαυρισμένο σας δέρμα και θα δώσει μια νότα ζωντάνιας σε κάθε σας outftit ακόμη κι αν είναι ουδέτερο χρωματικά.

#5

Μαύρο

Το μαύρο είναι ακόμη ένα χρώμα-κλασική αξία για το πεντικιούρ σας. Υιοθετήστε το σε τετράγωνο σχήμα, όπως βλέπετε παρακάτω, και ολοκληρώστε το pedi σας με ένα λαμπερό top coat, για να του δώσετε έξτρα λάμψη. Θα προσδώσει μυστήριο και αισθησιασμό σε κάθε σας εμφάνιση.