Οι Σκανδιναβές φημίζονται για το άψογο, μινιμαλιστικό στιλ τους , για την εκπληκτική τους επιδερμίδα και πλέον για τα νύχια τους, που είναι άκρως κομψά. Τα μανικιούρ τους είναι διακριτικά αλλά λαμπερά, ανεπιτήδευτα και διαχρονικά και αγαπούν τις ουδέτερες αποχρώσεις που αποπνέουν «ήσυχη πολυτέλεια». Αυτό όμως δε σημαίνει ότι φοβούνται το χρώμα. Συχνά, θα τις δείτε να κάνουν γαλλικό αλλά με έντονους τόνους, όπως μπλε, κερασί ή πράσινο στη γραμμή αντί για λευκό. Ανακαλύψτε παρακάτω τα σχέδια και χρώματα που επιλέγουν τα Scandi girls για το μανικιούρ τους κι εμπνευστείτε για το επόμενο ραντεβού σας στο nail salon.

Chrome nails

Τα chrome nails φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλή και στη Σκανδιναβία. Τα Scandi girls τα επιλέγουν με λευκό ή ροζ χρώμα στη βάση προσθέτοντας από πάνω τη μαγική σκόνη chrome που χαρίζει αυτό το λαμπερό φινίρισμα στο mani τους.

Γαλακτερό λευκό

Τα γαλακτερά νύχια ταιριάζουν υπέροχα με τη σκανδιναβική αισθητική, που είναι κομψή και μίνιμαλ. Για να τα πετύχουν επιλέγουν ένα διάφανο γαλακτερό λευκό βερνίκι που απλώνεται σε όλη την επιφάνεια των νυχιών, ενώ ως τελευταίο βήμα εφαρμόζεται κι ένα λαμπερό top coat από πάνω, που δίνει όλη τη λάμψη στο μανικιούρ.

Γαλλικό

Οι Σκανδιναβές αγαπούν το γαλλικό μανικιούρ και αυτό φαίνεται από τις αμέτρητες φωτογραφίες τους με τα french mani τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το επιλέγουν είτε με την κλασική εκδοχή είτε πιο πολύχρωμο και διασκεδαστικό αντικαθιστώντας τη λευκή γραμμή με πιο έντονες αποχρώσεις, όπως μπλε ηλεκτρίκ, ροζ ή κόκκινο.

Διάφανο ροζ

Το “barely-there” ροζ είναι μια άλλη τάση που βλέπουμε ξανά και ξανά στις Σκανδιναβές. Αυτό το nail look περιλαμβάνει ένα διάφανο ροζ βερνίκι που εφαρμόζεται σε όλα τα νύχια και χαρίζει ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα.

Καφέ

Τα καφέ νύχια επιστρέφουν δυναμικά αυτήν τη στιγμή και οι Σκανδιναβές τους λένε ένα μεγάλο «ναι». Συνήθως τα προτιμούν σε κοντά νύχια για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα. Δοκιμάστε την τάση κι εσείς «παίζοντας» με τους διάφορους τόνους του καφέ και πετύχετε ένα απόλυτα στιλάτο mani -φυσικά μπορείτε να υιοθετήσετε το χρώμα και στο πεντικιούρ.

Κερασί

Δεν υπάρχει τίποτα πιο διαχρονικό από ένα κόκκινο μανικιούρ. Μόνο που τα Scandi girls το επιλέγουν στον κερασί τόνο, που είναι πιο διακριτικός και αβίαστα κομψός.

Blush nails

Τα blush nails είναι trending το τελευταίο διάστημα. Η συγκεκριμένη τάση δίνει έμφαση στη φυσικότητα, οπότε το βερνίκι που χρησιμοποιείται είναι διάφανο και λαμπερό και γίνεται ένα με τον φυσικό τόνο των νυχιών. Το αποτέλεσμα είναι κάτι σαν το no makeup makeup αλλά για τα νύχια.