Παγωτό με ροδάκινο και μούρα
Κατάλληλο για κάθε καλοκαιρινή στιγμή
ΜΕΡΙΔΕΣ9
ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ8 ώρες
Υλικά
- 220γρ. τυρί κρέμα χωρίς λιπαρά, μαλακό
- 170γρ. γιαούρτι με γεύση ροδάκινο
- 110γρ. σαντιγί με χαμηλά λιπαρά
- 1 κούπα καθαρισμένα και κομμένα ροδάκινα
- 1 κούπα βατόμουρα και φράουλες
- 1 κλαδάκι φρέσκα φύλλα μέντας
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το τυρί κρέμα και το γιαούρτι. Χτυπήστε με ένα ηλεκτρικό μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να γίνει λείο.
Βήμα 2ο
Προσθέστε τη σαντιγί, τα ροδάκινα και το 1 φλιτζάνι μούρα και φράουλες
Βήμα 3ο
Αδειάστε το μείγμα σας σε ένα τετράγωνο πυρέξ. Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και καταψύξτε περίπου 8 ώρες ή μέχρι να σταθεροποιηθεί
Βήμα 4ο
Για να σερβίρετε, αφήστε να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου περίπου 45 λεπτά για να ξεπαγώσει ελαφρώς. Κόψτε σε τετράγωνα. Εάν θέλετε, γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου και επιπλέον μούρα.