Εάν έχετε καρέ μαλλιά, ήδη γνωρίζετε ότι οι επιλογές που έχετε στο styling είναι περιορισμένες. Όχι πια όμως, αφού τα παρακάτω χτενίσματα σας δίνουν απαντήσεις στο δύσκολο, καθημερινό ερώτημα «πώς να κάνω σήμερα τα μαλλιά μου;». Συνεχίστε, λοιπόν, το scroll down, ανακαλύψτε τα και πιάστε αμέσως χτένα, λακ και λαστιχάκια. Είναι πανεύκολα και γρήγορα και είμαστε σίγουρες πως θα σας συνοδεύσουν στις διακοπές σας.

#1

Πλεξούδα

Ακολουθήστε πιστά τα βήματα της Amanda Sand στο παρακάτω βίντεο και δημιουργήστε μια μικρή και κομψή πλεξούδα στο πίσω μέρος των μαλλιών σας. Προαιρετικά, μπορείτε να αφήσετε τις μπροστινές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σας, για να πετύχετε ένα πιο φυσικό look.

#2

Μισά πάνω, μισά κάτω

Για αυτό το χτένισμα, θα χρειαστεί να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα. Πιάστε σε ένα ατημέλητο σινιόν τα μισά μαλλιά του επάνω μέρους του κεφαλιού σας και αφήστε τα υπόλοιπα κάτω ανέμελα. Μπορείτε ακόμη και να τα ισιώσετε για ένα πιο sleek αποτέλεσμα.

#3

Πλεξούδα στο πλάι

Κάντε τη χωρίστρα στη μέση και δημιουργήστε χαλαρούς κυματισμούς. Έπειτα, πηγαίνετε στη μία πλευρά, πιάστε μερικά μαλλιά από το μπροστινό μέρος του κεφαλιού και δημιουργήστε μια μικρή πλεξούδα. Ιδανικό χτένισμα για εσάς που δε θέλετε να πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπό σας τώρα με τον καύσωνα.

#4

Wavy σινιόν

Η Elsa Hosk δημιούργησε ένα αλλιώτικο σινιόν συστήνοντας έναν νέο τρόπο για να πιάνετε τα μαλλιά σας πάνω. Αρχικά, κάντε χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά με ένα εργαλείο για μπούκλες και στη συνέχεια πιάστε τα μαλλιά σας ψηλά πάνω σε ένα σινιόν. Αφήστε μερικές τούφες να πέσουν στο πρόσωπό σας για ένα ανέμελο hairstyle, ό,τι πρέπει για την παραλία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

#5

Με φιόγκο

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα και πιάστε τα μισά πάνω φροντίζοντας να στρώσετε τις φύτρες που πετάνε με λίγη λακ και μια καθαρή παλιά οδοντόβουρτσα, ώστε να πετύχετε ένα sleek look. Προσθέστε, έπειτα, έναν φιόγκο στα μαλλιά που πιάσατε και το ρομαντικό χτένισμά σας είναι έτοιμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steph hui (@stxph.h)

#6

Με hair clips

Εάν ψάχνετε για ένα χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο hairstyle, το παρακάτω είναι ιδανικό για εσάς. Κάντε τη χωρίστρα στη μέση και προσθέστε στις μπροστινές τούφες σας από δύο κοκαλάκια -ένα σε κάθε πλευρά.