Το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου οι περισσότερες από εμάς νιώθουμε την ανάγκη να σπάσουμε τους κανόνες της υπόλοιπης χρονιάς και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό – και συχνά, ξεκινάμε από το mani μας. Αν βρίσκεστε σε ένα τέτοιο mood – ή αν, απλά, ψάχνετε για ενδιαφέρουσες ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σας- σε αυτό εδώ το post θα βρείτε τα αγαπημένα μας nail designs αυτήν τη στιγμή, που είναι εμπνευσμένα από τη θάλασσα, τον καλοκαιρινό ήλιο και τις διακοπές- με ποιο θα ξεκινήσετε;

Κοχύλια στα νύχια

Για αυτό το μανικιούρ, θα χρειαστείτε ένα βερνίκι νυχιών σε απαλό μπλε χρώμα, λίγη σκόνη chrome από πάνω για αυτό το περλέ φινίρισμα και μικροσκοπικές πέρλες.

Στον ωκεανό

Ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να ζωγραφίσει τα κύματα της θάλασσας στα νύχια σας «μπλέκοντας» το λευκό με το μπλε χρώμα. Το nail design πρέπει να πιάνει σχεδόν το μισό νύχι αφήνοντας το υπόλοιπο «γυμνό» με μια nude βάση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMARNI (@imarninails)

Περλέ φινίρισμα

Διαλέξτε έναν γκρι-μπεζ τόνο για το μανικιούρ σας και προσθέστε από πάνω λίγη σκόνη chrome για να πάρετε αυτό το περλέ εφέ στα νύχια σας -ιδανικό mani για τις μίνιμαλ της παρέας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IMARNI (@imarninails)

Λαμπερή άμμος

Σε αυτό το εξίσου μινιμαλιστικό μανικιούρ, θα χρειαστεί να διαλέξετε μια nude απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδας σας και να προσθέσετε στις άκρες των νυχιών σας λίγο glitter, που θα συμβολίζει τη λαμπερή άμμο της θάλασσας.

View this post on Instagram

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Αστερίες παντού

Οι αστερίες ανήκουν στο σκηνικό του καλοκαιριού – και, πλέον, και στα πιο αγαπημένα μοτίβα του καλοκαιρινού μανικιούρ. Επιλέξτε έναν γαλακτερό τόνο για τα νύχια σας και προσθέστε σε ένα από αυτά ένα αυτοκόλλητο με αστερία ή ζητήστε από την ειδικό να τον ζωγραφίσει στο χέρι.

Χρυσές λεπτομέρειες

Για ένα απόλυτα κομψό και λαμπερό mani, αντιγράψτε οπωσδήποτε το παρακάτω σχέδιο. Αφήστε τη βάση των νυχιών σας «γυμνή» και κολλήστε στο κέντρο των νυχιών μερικά χρυσά αξεσουάρ νυχιών, που απεικονίζουν στοιχεία της θάλασσας και του καλοκαιριού γενικότερα-μπορεί να είναι χρυσά κοχύλια, αστερίες ή θαλάσσια φυτά- σε συνδυασμό με μικροσκοπικές λευκές πέρλες.

Γαλλικό… αλλιώς

Εάν θέλετε να εμπλουτίσετε το γαλλικό σας μανικιούρ και να ξεφύγετε από το κλασικό σχέδιο, μπορείτε να αντικαταστήσετε το λευκό χρώμα της γραμμής με αποχρώσεις του μπλε και να το προσθέσετε σε μερικά νύχια, ενώ στα υπόλοιπα δημιούργησε κυματιστές γραμμές πάλι σε τόνους του μπλε, που θα μιμούνται τα κύματα της θάλασσας. Το french mani σας είναι έτοιμο!

View this post on Instagram

A post shared by IMARNI (@imarninails)