Το “brat green” είναι κι επίσημα στη λίστα με τα πιο πολυσυζητημένα nail colors του φετινού καλοκαιριού σε πείσμα όσων ευθέως το χαρακτηρίζουν… «άσχημο»! Η τάση ξεκίνησε από την τραγουδίστρια Charli XCX, της οποίας το νέο άλμπουμ έχει τον τίτλο “Brat” και στο background του δεσπόζει το πράσινο -ήταν, λοιπόν, θέμα χρόνου το χρώμα να γίνει viral και να μετατραπεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα nail trends της σεζόν.

Τι χρώμα είναι ακριβώς το “brat green”;

Δεν πρόκειται για ένα neon πράσινο χρώμα, αλλά περισσότερο για μια lime απόχρωση, πολύ πιο εντυπωσιακή από το σμαραγδί και το χακί. Δημιουργεί ένα φωτεινό mani -αλλά και pedi-, που αναδεικνύει υπέροχα τις μαυρισμένες επιδερμίδες, άρα είναι ό,τι πρέπει για την καλοκαιρινή σεζόν. Πλέον, ο κόσμος των νυχιών ανταλλάσσει τόνους όπως το blueberry milk, το butter yellow και οποιοδήποτε άλλο παστέλ χρώμα με το “brat green”. Ήρθε η ώρα να το τολμήσετε κι εσείς!

Οι celebrities που είπαν «ναι» στο “brat green”

Η nail artist Eri Narita βρισκόταν πίσω από το γαλλικό με την πράσινη γραμμή που είδαμε στα μοντέλα στο Vogue World show στο Παρίσι. Η ίδια αποκάλυψε ότι η αρχική της έμπνευση ήταν τα χόρτα που υπάρχουν μέσα και γύρω από ένα γήπεδο τένις, αλλά και από το χρώμα που έχουν τα χαρακτηριστικά μπαλάκια του τένις.

@sarrjamois

Επίσης, η εγκυμονούσα Adwoa Aboah επέλεξε ένα καταπράσινο μανικιούρ σε κοντά νύχια για το baby shower της, το οποίο συνδύασε με ένα λεοπάρ φόρεμα, δείχνοντας έτσι πως το “brat green” ταιριάζει υπέροχα και με τα prints. Η Hailey Bieber ήταν άλλη μία celebritiy που ενέδωσε στο πράσινο για το μανικιούρ της, αφού το έχει δοκιμάσει στο παρελθόν σε πολύ μακριά αμυγδαλωτά νύχια. Το διάσημο μοντέλο κι επιχειρηματίας συνδύασε μάλιστα το “brat green” mani της με χρυσές γραμμές σε όλη την επιφάνεια των νυχιών δημιουργώντας ένα glamorous αποτέλεσμα.

@haileybieber

Η τάση των “brat green” nails δεν είναι μόνο για τολμηρά, εναλλακτικά κορίτσια, που τους αρέσει να πειραματίζονται με το στιλ τους. Η Hailey Bieber, που προτιμά πιο απλά και διακριτικά mani, είπε ένα μεγάλο «ναι» στο trend, δίνοντας το… πράσινο φως στα απανταχού “clean girls” να το δοκιμάσουν και εκείνα, κάνοντας την ανατροπή.