Το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μπαμπαρίγου « ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ: 35 συνταγές σε 15’» κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 14 Ιουλίου.

Καλοκαιρινές γεύσεις, εύκολα υλικά και ιδέες για τα πιο νόστιμα πιάτα. Η αγαπημένη Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έχει συγκεντρώσει σε ένα βιβλίο όλες τις συνταγές που μπορούμε να ετοιμάσουμε σε λίγα λεπτά και να απολαύσουμε με την παρέα μας.

Το βιβλίο «35 Συνταγές σε 15’» από τη σειρά ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ της Αργυρώς Μπαμπαρίγου που κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου μας προτείνει ιδέες και ολοκληρωμένες συνταγές για τα πιο λαχταριστά, γρήγορα γεύματα του καλοκαιριού.

Όσοι λατρεύουν τα καλέσματα σε φίλους την περίοδο του καλοκαιριού και αναζητούν συνταγές για γρήγορα γεύματα, με απλές τεχνικές και δροσερές γεύσεις θα βρουν στο νέο βιβλίο της Αργυρώς όλες τις λύσεις.

Συνταγές που χρειάζονται ελάχιστη προετοιμασία και απαιτούν εύκολο μαγείρεμα ή ακόμη και καθόλου. Πιάτα με ζυμαρικά, ριζότο, φρέσκες σαλάτες, κρύες σούπες, μαγειρέματα με λαχανικά αλλά και συνδυασμούς φρέσκων υλικών θα γίνουν η πρώτη επιλογή για όσους δεν θέλουν να διαθέσουν πολύ χρόνο στην κουζίνα και φυσικά να μη στερηθούν γεύσης και νοστιμιάς.

Η καθημερινή βασική ερώτηση «τι θα μαγειρέψω σήμερα» ειδικά τους μήνες του καλοκαιριού που δεν θέλουμε να ξοδεύουμε πολύ χρόνο στην κουζίνα θα έχει πλέον 35… απαντήσεις για όλα τα γούστα. Άλλες παραδοσιακές και άλλες περισσότερο εκλεπτυσμένες με κοινό στοιχείο τη θεσπέσια γεύση.

Μη χάσετε με το ΒΗΜΑ αυτής της Κυριακής 14 Ιουλίου το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ : «35 συνταγές σε 15’».

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25 (Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Αργυρώ, Πεντανόστιμα»: €2,25 )