Από το micro french έως τις μονοχρωμίες, ο μινιμαλισμός στα νύχια είναι εδώ για να μείνει χάρη σε διάσημες nail trendsetters, όπως η Betina Goldstein, η Julia Diogo και η Georgia Rae, η οποία είναι και η προσωπική μανικιουρίστ της Sofia Richie Grainge. Αν και αγαπάμε τα ευφάνταστα και πιο μαξιμαλιστικά σχέδια, πάντα υπάρχει χώρος για ένα μίνιμαλ μανικιούρ, για να πετύχουμε μια άκρως κομψή εμφάνιση.

Ιδέες για νύχια με μίνιμαλ σχέδια και χρώματα

Soft shell

Είτε μένετε δίπλα στη θάλασσα είτε απλά ονειρεύεστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές και τις βουτιές στη θάλασσα, αυτό το μανικιούρ είναι ιδανικό για εσάς. Μπορείτε να αφήσετε τη βάση σας τελείως «γυμνή» και να προσθέσετε σε κάθε νύχι από ένα μικρό κοχύλι σε λευκό χρώμα.

Πέταλα λουλουδιών

Πρόκειται για μια εναλλακτική ιδέα για εσάς που δεν αγαπάτε και τόσο τα floral σχέδια με πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς και μεγάλα λουλούδια. Βάψτε τη βάση των νυχιών σας σε έναν μπεζ τόνο και προσθέστε από πάνω μερικά πολύ μικρά λουλουδάκια με λεπτά πέταλα σε μια παστέλ κίτρινη απόχρωση. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο κομψό και ανοιξιάτικο.

Φράουλες

Οι μίνι φράουλες είναι ένα μίνιμαλ και ταυτόχρονα σούπερ χαριτωμένο σχέδιο για το μανικιούρ σας. Φροντίστε μόνο η βάση των νυχιών σας να είναι βαμμένη σε έναν τόνο σχεδόν ίδιο με τη φυσική απόχρωσή τους, για να είναι πιο ευδιάκριτες οι φράουλες. Μπορείτε να επιλέξετε είτε αυτοκόλλητα με φράουλες είτε να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας να ζωγραφίσει η ίδια μερικές.

Λίγο glitter

Εάν αγαπάτε την λάμψη, αλλά είστε και λάτρεις του μινιμαλισμού, επιλέξτε ένα διάφανο βερνίκι νυχιών με λίγο glitter μέσα. Βάψτε όλη την επιφάνεια των νυχιών με αυτό κι ετοιμαστείτε να αποκτήσετε το πιο κομψό μανικιούρ σας.

Αστερισμοί

Τα χρυσά αστέρια και τα μισοφέγγαρα σε μια φυσική βάση στα νύχια κρατούν τα πράγματα «ήσυχα» κι εντυπωσιακά. Διαλέξτε τα σχέδια που σας αρέσουν και κολλήστε τα πάνω στα νύχια σας όπως θέλετε -εδώ δεν υπάρχουν κανόνες.

Λιλά & πορτοκαλί

Εάν σας αρέσουν οι έντονοι τόνοι, αλλά δε θέλετε και να υπερβάλετε με το μανικιούρ σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο γαλλικό σε κοντά νύχια. Βάψτε τη βάση σε μια μωβ απόχρωση της επιλογής σας και σχηματίστε μια πολύ λεπτή γραμμή σε πορτοκαλί χρώμα. Ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός θα σας χαρίσει το πιο ενδιαφέρον γαλλικό mani που είχατε ποτέ.

Σύννεφα

Οι αναζητήσεις για τα baby blue nails ολοένα και αυξάνονται. Εφαρμόστε την τάση με γαλάζιο χρώμα στη βάση των νυχιών και μικρά λευκά συννεφάκια από πάνω. Προτιμήστε το σχέδιο σε πιο μακριά νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα, για να είναι ευδιάκριτο το cloud print σας.

Λευκές καμπύλες

«Παίξτε» με τις διακριτικές καμπύλες σε λευκό χρώμα σε μια ημιδιάφανη βάση στα νύχια, για να αποκτήσετε ένα άκρως κομψό και μίνιμαλ μανικιούρ. Και σε αυτό το σχέδιο προτιμήστε πιο μακριά νύχια, για να φαίνονται καλύτερα οι καμπύλες που θα δημιουργηθούν.

Κυματιστό γαλλικό

Εάν το γαλλικό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα μανικιούρ που σας αρέσουν, ήρθε η ώρα να του δώσετε ένα πιο διασκεδαστικό twist. Κόψτε τα νύχια σας αρκετά κοντά σε τετράγωνο σχήμα και ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να σχηματίσει μια πιο λεπτή και καμπυλωτή γραμμή με το λευκό χρώμα, που θα μοιάζει σαν κύμα, αντί για την κλασική ίσια γραμμή.