Πολλές από εσάς πηγαίνετε στο κομμωτήριο απλώς για να καθαρίσετε τις άκρες σας ή να πειράξετε ελάχιστα το μήκος. Είστε, όμως, κι εσείς που θέλετε να δοκιμάσετε ένα εντελώς νέο κούρεμα και δεν ξέρετε ποιο θα είναι αυτό. Το “S-Curve” haircut ανήκει στις πιο πρόσφατες τάσεις μαλλιών και αξίζει την προσοχή σας. Είναι ένα στιλ που αγαπούν οι celebrities και κολακεύει όλους τους τύπους μαλλιών. Αν θέλετε ένα κούρεμα εύκολο στη συντήρηση και εύκολο στο styling, μάθετε παρακάτω τα πάντα για αυτό το haircut trend και ανανεωθείτε κατάλληλα πριν τις διακοπές σας.

Τι είναι το “S-Curve” κούρεμα

Το “S-Curve”, γνωστό και ως “curve cut” ή “modern long shag”, δημιουργεί καμπύλες στο κάτω μέρος των μαλλιών, που μοιάζουν με το γράμμα S -εξού και το όνομά του-, και αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το πρόσωπο. Το κούρεμα είναι διαχρονικό, χαλαρό και με διακριτικό φιλάρισμα, ενώ θα το δείτε σε πολλές celebrities τελευταία, όπως η Lucy Hale και η Camilla Cabello. Είτε έχετε μακριά ή μεσαίου μήκους είτε κοντά μαλλιά, υπάρχουν τρόποι για να το πετύχετε και να κάνετε styling για να δείχνει τέλειο και περιποιημένο κάθε στιγμή. Επίσης, το “S-Curve” haircut ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου, οπότε μην το φοβηθείτε.

Styling tips

Το χαρακτηριστικό στοιχείο του “S-Curve” haircut είναι η ανεπιτήδευτη κίνηση που δημιουργείται στα μαλλιά. Όσο πιο ατημέλητα είναι τα μαλλιά σας τόσο πιο σέξι θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Εάν έχετε ίσια μαλλιά, μπορείτε να δημιουργήσετε διακριτικές, χαλαρές μπούκλες που μοιάζουν με το γράμμα S (όπως βλέπετε στις φωτογραφίες) με μια στρογγυλή βούρτσα ή ένα εργαλείο για μπούκλες για να προσθέσετε περισσότερη υφή.

Όσες έχετε σγουρά ή σπαστά μαλλιά, απλώς αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, αφού έχετε εφαρμόσει προηγουμένως τα κατάλληλα προϊόντα, όπως ένα sea salt spray ή ένα texturizing spray, και αμέσως θα δείτε να δημιουργούνται χαλαρές, φυσικές μπούκλες στα μαλλιά σας που θα μοιάζουν με μικρά S. Όποια μέθοδο κι αν ακολουθήσετε, ολοκληρώστε ψεκάζοντας με λακ και είστε έτοιμες!