Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι must για το καλοκαίρι και το bronzer είναι ο σύμμαχός σας για να την πετύχετε. Παρακάτω, 5 σημαντικοί makeup artists των celebrities μοιράζονται τα μυστικά τους για τέλειο μπρονζέ δέρμα με μερικές μόνο κινήσεις. Ανακαλύψτε τα παρακάτω και υιοθετήστε τα την επόμενη φορά που θα πιάσετε τα πινέλα του μακιγιάζ στα χέρια σας -θα είναι σαν να γυρίσατε μόλις από τις διακοπές σας!

Τα μυστικά κορυφαίων makeup artist για το bronzer

Gucci Westman

Η Gucci Westman αγαπάει το φυσικό, «αληθινό» δέρμα, όποτε όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσει σε κάποια πελάτισσά της bronzer, το εφαρμόζει πάνω από τα βλέφαρα, στο μέτωπο και sτα μάγουλα, ενώ το βάζει και ακριβώς κάτω από τα μάτια, όπου ο ήλιος «χτυπάει» φυσικά -αποφεύγει να το τοποθετήσει στο κάτω μέρος του προσώπου. Επίσης, τονίζει ότι δεν πρέπει να ακολουθείτε το σχήμα του 3 όταν βάζετε bronzer -δηλαδή όταν ξεκινάτε από το μέτωπο, κατεβαίνετε κάτω από τα ζυγωματικά και καταλήγετε στο πηγούνι σχηματίζοντας κάπως έτσι τον αριθμό 3-, γιατί δε λειτουργεί.

Pat McGrath

Σύμφωνα με τη διάσημη makeup artist, χρησιμοποιώντας ένα fluffy πινέλο, απλώστε το bronzer με ελαφριές κινήσεις στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και περιμετρικά του προσώπου. Στη Pat McGrath αρέσει να εφαρμόζει λίγο bronzer και στη μύτη για να φαίνεται σαν να σας «φίλησε» ο ήλιος κι εκεί. Η ίδια προτιμά τα bronzers σε μορφή πούδρας, γιατί έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια και μπλεντάρονται εύκολα. Μπορείτε ακόμη και να τα εφαρμόσετε πάνω από τα κρεμώδη bronzers σας, για να «κλειδώσετε» το αποτέλεσμα.

Sir John

«Χρησιμοποιώ πάντα δύο bronzers: ένα κρεμώδες κι ένα σε μορφή πούδρας. Αυτή η δυαδικότητα εξασφαλίζει ένα αποτέλεσμα με διάρκεια. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ ένα κρεμώδες bronzer σε στικ (προτιμήστε μια απόχρωση που είναι λίγο πιο σκούρα και πιο ζεστή από την επιδερμίδα σας) και να την απλώνω με ένα μεγάλο fluffy πινέλο για ρουζ. Στη συνέχεια, εφαρμόζω από πάνω ένα bronzer σε μορφή πούδρας, στον ίδιο τόνο.» αναφέρει ο διάσημος makeup artist. Επιπλέον, συμβουλεύει ότι το σημείο από το οποίο ξεκινάτε να εφαρμόζετε το bronzer είναι κι εκείνο όπου θα έχει την περισσότερη ποσότητα χρώματος, οπότε καλό είναι να αρχίσετε την εφαρμογή μακριά από το κέντρο του προσώπου -ξεκινήστε από τη γραμμή των μαλλιών κι έπειτα, μπλεντάρετε το bronzer προς τα μέσα, δηλαδή προς τα ζυγωματικά, κάτω από τη γραμμή του πηγουνιού και στη γέφυρα της μύτης.

Katie Jane Hughes

«Η αγαπημένη μου υφή bronzer είναι η κρεμώδης και την εφαρμόζω πάντα μετά τα skincare προϊόντα και πριν το μακιγιάζ”, αναφέρει η διάσημη makeup artist. Επίσης, εάν πρόκειται να φορέσετε κάτι που θα αφήνει εκτεθειμένο το ντεκολτέ σας, προτείνει να φέρετε το bronzer προς τον λαιμό και το ντεκολτέ για ένα σέξι look. Και μην ξεχάσετε να κάνετε πολύ καλό blending κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών όταν βάζετε bronzer εκεί, ώστε να έχετε ένα πραγματικά φυσικό, ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.

Daniel Martin

«Για να δημιουργήσω αυτό το φυσικό sunkissed look, μου αρέσει να χρησιμοποιώ δύο δάχτυλα -τον δείκτη και το μεσαίο- για να εφαρμόσω το bronzer στα ψηλότερα σημεία του προσώπου. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας με αυτόν τον τρόπο, και όχι ένα πινέλο, σημαίνει ότι έχετε περισσότερο έλεγχο κινήσεων και μπορείτε να «χτίσετε» το χρώμα σιγά σιγά» αποκαλύπτει ο φημισμένος makeup artist.